Рецепт Гарбуз по-італійськи фото

Гарбуз по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Гарбуз
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, Для дітей
Гарячі страви

Рецепт приготування гарбуза по-італійськи. Ця страва з легкістю можна назвати корисним і дієтичним.

Італійська кухня дуже різноманітна. У страві дуже добре поєднуються всі інгредієнти: овочі і м'ясо. Гарбуз надає страві особливу неповторність. Тут повно вітамінів.

  • Горіхи кедрові - 100 грам
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Черрі помідори - 200 грам
  • Мелений перець - 1/4 чайних ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Свинина - 500 грам
  • Яловичина - 500 грам
  • Гарбуз - 800 грам
  • Кваша капуста - 300 грам
  • Морква - 200 грам
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Руколою - 100 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
гарбуз по-італійськи - фото крок 1
1. Приготуємо гарбуз. Розрізаємо і вичищаємо вміст гарбуза.
гарбуз по-італійськи - фото крок 2
2. Тепер кубиками нарізаємо м'ясо. Потім на сковороді обсмажуємо м'ясо (жорстку яловичину можна протушкувати).
гарбуз по-італійськи - фото крок 3
3. Тепер кубиками ріжемо цибулю, і потім додаємо його до м'яса. Морква нарізаємо великими шматками і додаємо її до м'яса. Тушкуємо все приблизно хвилин десять.
гарбуз по-італійськи - фото крок 4
4. М'ясо змішуємо з помідорами, квашеною капустою і порізаним перцем. Додаємо вершкового масла. Перемішуємо, додаємо кедрові горіхи і рукколу. Все укладаємо в гарбуз.
гарбуз по-італійськи - фото крок 5
5. Накриваємо фольгою і ставимо приблизно на годину-півтори в духовку. Температура повинна бути 180 градусів.
гарбуз по-італійськи - фото крок 6
6. Дістаємо з гарбуза начинку, і розкладаємо по порціях.

Схожі рецепти