Гарбуз по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування гарбуза по-італійськи. Ця страва з легкістю можна назвати корисним і дієтичним.
Італійська кухня дуже різноманітна. У страві дуже добре поєднуються всі інгредієнти: овочі і м'ясо. Гарбуз надає страві особливу неповторність. Тут повно вітамінів.
- Горіхи кедрові - 100 грам
- Солодкий перець - 1 штука
- Черрі помідори - 200 грам
- Мелений перець - 1/4 чайних ложки
- Вершкове масло - 100 грам
- Свинина - 500 грам
- Яловичина - 500 грам
- Гарбуз - 800 грам
- Кваша капуста - 300 грам
- Морква - 200 грам
- Червона цибуля - 1 штука
- Руколою - 100 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
1. Приготуємо гарбуз. Розрізаємо і вичищаємо вміст гарбуза.
2. Тепер кубиками нарізаємо м'ясо. Потім на сковороді обсмажуємо м'ясо (жорстку яловичину можна протушкувати).
3. Тепер кубиками ріжемо цибулю, і потім додаємо його до м'яса. Морква нарізаємо великими шматками і додаємо її до м'яса. Тушкуємо все приблизно хвилин десять.
4. М'ясо змішуємо з помідорами, квашеною капустою і порізаним перцем. Додаємо вершкового масла. Перемішуємо, додаємо кедрові горіхи і рукколу. Все укладаємо в гарбуз.
5. Накриваємо фольгою і ставимо приблизно на годину-півтори в духовку. Температура повинна бути 180 градусів.
6. Дістаємо з гарбуза начинку, і розкладаємо по порціях.