Гарбуз на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Тануть у роті шматочки гарбуза з салом - вельми оригінальне блюдо на любителя. Дивимося рецепт гарбуза на сковороді і експериментуємо на кухні.
Якщо не помиляюсь, цей рецепт з угорської кухні. Перший раз пробувала, навіть подумати не могла, що настільки не поєднувані продукти поєднуються. Для приготування гарбуза на сковороді вам знадобиться сало з м'ясом - так смачніше. Приготування не складне. Дивимося рецепт.
- Гарбуз - 0, 5 кілограма
- Сало - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
Гарбуз чистимо від насіння, ріжемо на кубики.
Обсмажуємо у вершковому маслі до м'якості.
Окремо смажимо сало з подрібненою цибулею до готовності.
Потім додаємо гарбуз і тушкуємо пару хвилин, солимо і перчимо.
От і все! Гарбуз на сковороді готова до подачі. Смачного!
Потім додаємо гарбуз і тушкуємо пару хвилин, солимо і перчимо.
От і все! Гарбуз на сковороді готова до подачі. Смачного!