Галушки з печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і ситне блюдо, яке дуже просто готувати. Можна подавати до обіду або вечері для різноманітності повсякденного меню.
Існує безліч рецептів приготування галушок, як з різними добавками в тісто, так і з начинками. Сьогодні пропоную приготувати галушки з печінкою. Дуже смачне і бюджетне блюдо, яке чудово вгамує голод. Беріть на замітку! Печінку можна брати будь-яку, у мене куряча. Якщо візьмете іншу, той час приготування можливо доведеться збільшити.
- Печінка куряча - 350 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 150 грам
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У глибокій мисці збийте яйце з молоком і сіллю.
Частинами додайте борошно.
Замісити м'яке і еластичне тісто, яке не липне до рук.
Розкачайте тісто ковбаскою і наріжте невеликими шматочками.
Відваріть галушки в киплячій підсоленій воді протягом 10-15 хвилин (до готовності), після чого відкиньте на друшляк, щоб стекла вода.
На сковороді розігрійте масло. Покладіть терту на крупній тертці моркву і цибулю, нарізаний кубиками.
Обсмажте овочі до готовності і додайте нарізану шматочками печінку. Смажте всі разом періодично помішуючи близько 10 хвилин.
Коли печінка буде готова, добавьте галушки, сіль і перець за смаком.
Перемішайте і прогрійте на невеликому вогні під кришкою протягом 3-5 хвилин. Галушки з печінкою готові. Дуже смачно подавати зі сметаною.
Смачного!