Фруктовий чай
(покроковий рецепт з фото)
Прийшло літо, а з ним і спекотна погода. У багатьох гостро постає питання, чим би врятуватися від спеки. Солодкі води не вгаязикють спрагу, а ось фруктовий чай в самий раз. Приготуйте ці ласощі для сім'ї.
Але як приготувати фруктовий чай, щоб втамувати спрагу? Розкрию вам свій рецепт! Це кращий чай, що я коли-небудь пробувала! Лимон і полуниця відмінно поєднуються і дають неперевершений смак. Ви можете підсолодити чай або залишити його несолодким: повністю на ваш смак. Краще охолодіть чай на ніч перед подачею.
- Полуниця - 5-6 штук
- Лимон - 1 штука
- Вода - 700 мілілітрів
- Цукор - За смаком
- Лід - За смаком
- Чайний пакетик - 1 штука (чорний або зелений чай)
1
З'єднуємо воду і цукор у великій скляній банці. Добре перемішайте, щоб цукор розчинився.
2
Додайте різаний лимон, полуницю і пакетик чаю для кольорів і заходу.
3
Щільно закрийте банку і поставте в місце, приховане від прямих сонячних променів на 2 годину. Я віддаю перевагу фруктовий чай наполягати в холодильнику всю ніч.
4
Подавайте з льодом і м'ятою.