Рецепт Фруктовий холодний чай фото

Фруктовий холодний чай
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Напої , Чай
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 30 хв.

Холодний чай - прекрасний засіб від спраги не тільки в спеку, але й цілий рік. У порівнянні з газованими напоями навіть покупної холодний чай в пляшках набагато корисніше!

Опис приготування:

Оцініть цей рецепт фруктового холодного чаю - чи хтось наважиться сказати, що зробити такий чай дуже складно. Все гранично просто, складних інгредієнтів не потрібно, специфічних кухарських навичок - теж. Однак такий фруктовий холодний чай вийде і в сто раз смачніше, ніж магазинний, і не буде шкідливим, на відміну від магазинного. Так що якщо любите фруктовий холодний чай - робіть його в домашніх умовах!

  • Малина - 350 грам (заморожена або свіжа)
  • Персики - 450 грам (заморожені або свіжі)
  • Цукор - 2 склянки
  • Вода - 8 склянок
  • Вода - 1200 мілілітрів (для заварки)
  • Чайні пакетики - 6-8 штук
фруктовий холодний чай - фото крок 1
Змішайте всі інгредієнти у великій каструлі для приготування сиропу.
фруктовий холодний чай - фото крок 2
Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь до закипання. Продовжуйте готувати протягом 15-20 хвилин, поки фрукти не стануть м'якими.
фруктовий холодний чай - фото крок 3
Процідити сироп через дрібне сито. (ви можете зробити сироп заздалегідь і зберігати його в холодильнику).
фруктовий холодний чай - фото крок 4
Тепер заварюємо чай. Даємо йому настоятися хвилин 10, після чого змішуємо з сиропом, охолоджуємо до кімнатної температури і подаємо з льодом. Замість льоду ви можете використовувати заморожені фрукти, до того ж це незрівнянно виглядає в скляному глечику.

Схожі рецепти