Форель в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Риба, запечена в духовій шафі, - виграшне блюдо для будь-якого святкового столу. Вона проста в приготуванні і готується швидко. Тільки не перемудрили з приправами, а то смак зіпсується.
Вам буде корисно дізнатися про те, як приготувати форель в духовці. Крім головного інгредієнта, масла і солі більше нічого в складі немає. Але ви можете додати часточки лимона, якщо любите кислуватий відтінок. На гарнір підійде простий відварну картоплю і свіжі овочі. А соус вибирайте вершковий або часниковий.
- Форель - 2 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль - За смаком
Рибу промийте, попатраєте і посоліть зовні і всередині. Викладіть її на деко. Розкладіть шматочки масла.
Запікайте рибу в духовці 30 хвилин при 200 градусах. Через 20 хвилин після початку запікання змастіть форель розтопленим маслом з дека.
Подавайте форель з гарніром. Смачного!