Рецепт Фінський салат «Rosoli» фото

Фінський салат «Rosoli»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Фрукти , Яблука , Оселедець
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Це неймовірно простий, смачний і швидкий салат, який підходить як на святковий стіл, так і на кожен день. Рекомендую заглянути і прочитати, як приготувати фінський салат"Росол" у себе вдома.

Опис приготування:

Цей фінський салат"Росол" шалено смачний і дуже схожий на нашу оселедець під шубою, тільки готується не шарами. Улюблені нами овочі та оселедець ріжуться кубиками і заправляються майонезом. Мені такий варіант салату дуже подобається своєю простотою приготування.

  • Буряк - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Яйця курячі - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука (червоний )
  • Огірки - 100 грам (солоні)
  • Оселедець - 250 грам (солона)
  • Майонез - 100 грам
  • Яблуко - 1 штука
фінський салат
Підготуйте всі інгредієнти для приготування салату.
фінський салат
Буряк, картопля, яйця і моркву відваріть до готовності. Все вариться окремо, тому що час приготування різний.
Варені овочі та яйця охолодіть і почистіть.
фінський салат
Цибулю дрібно поріжте, залийте холодною водою.
фінський салат
Наріжте яйця дрібними кубиками.
фінський салат
Морква теж поріжте дрібними кубиками і відправте в невелику ємність.
фінський салат
Картопля наріжте кубиком і зсипайте слідом за морквою.
фінський салат
Буряк також наріжте кубиком.
фінський салат
Огірок подрібніть і разом з буряком відправте до інших овочів.
фінський салат
До нарізаним овочам додайте також нарізану кубиком оселедець.
фінський салат
Яблуко додайте в останню чергу.
фінський салат
Заправте салат майонезом і добре перемішайте всі інгредієнти.
фінський салат
Подавайте салат, оформлений в кулінарному кільці.

Схожі рецепти