Філе курки в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Вашу мікрохвильову піч можна використовувати більш продуктивно, а не просто розігрівати в ній їжу або розтоплювати шоколад. Розповім, як приготувати філе курки в мікрохвильовці. Це смачно і швидко.
Блюдо це дійсно дієтичне, готується без краплі олії, тільки в воді, тому курочка буде ніжна і низькокалорійна. Подавати грудки рекомендую з такими ж дієтичними і корисними вареними або печеними овочами, несолоним рисом або гречкою. Приготування не займе багато часу.
- Куряче філе - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
1
Куряче філе гарненько вимийте. Потім розріжте на 2 частини.
2
Викладіть філе у жароміцних форму і залийте м'ясо звичайної холодною водою, щоб вона ледве-ледве покривала філе.
3
Форму щільно затягніть харчовою плівкою, щоб ніде не виходило повітря.
4
Мікрохвильова піч повинна бути включена на максимальну потужність. Відведіть туди м'ясо на 3-4 хвилини, включите.
5
Дістаньте форму і проткніть плівку, щоб вийшов пар, потім розгорніть її і перевірте градусником внутрішню температуру курки (потрібно 73-74 ступеня). Якщо курка ще не готова, надішліть ще на 1-2 хвилини.
6
Готове філе подавайте з овочами, посипте сіллю і меленим чорним перцем (або іншими сухими спеціями).