Філе курки під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами цікавий рецепт, як приготувати філе курки під соусом з часником. Смачне, ароматне, ситне блюдо сподобається будь-якому гурману! Готується - простіше простого!
Ця закуска дуже нагадує грецьке блюдо фаст-фуду сувлаки - смажену або запечену курку, яку подають під різними соусами. Традиційним є соус дзадзики, до складу якого входить сметана, часник, свіжий огірок і спеції. Пропоную спрощений варіант цієї закуски - філе курки під соусом зі сметани часнику. Виходить як завжди дуже смачно і ситно.
- Куряче філе - 250 грам
- Крем - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курку обов'язково використовуйте свіжу, размороженное філе не буде таким смачним. А сметану візьміть жирніший, тоді смак буде більш насиченим.
Куряче філе порізати невеликими шматочками, приправити сіллю, поперчіть. Викладіть шматочки курки в скляну миску, збризніть оливковим маслом, накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 10 хвилин.
Видавіть в сметану кілька зубчиків часнику. Добре перемішайте і поставте в холодильник, щоб соус наситився ароматом часнику.
Курку дістаньте з холодильника і швидко обсмажте на сковороді на середньому вогні. Курка, та ще й маринована, приготується за лічені хвилини. Як тільки диплом Стенето золотистої, знімайте сковороду з вогню.
Викладіть курку на тарілку, полийте готовим соусом і подавайте. Смачного!