Філе курки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Потрібно швиденько щось приготувати, а часу катастрофічно не вистачає? Приготуйте філе курки в духовці. Ароматне запечене м'ясо з помідорами і сиром, неодмінно підкорить ваших гостей!
Перед вами простий рецепт приготування філе курки в духовці. Робиться все дуже легко і просто, ви самі в цьому переконаєтеся. Все що вам потрібно: куряче філе, помидорі, сир і трохи спецій. Із зазначених в рецепті інгредієнтів, легко виходить чотири порції. Подається страва, прямо в фользі, що теж приємно здивує ваших гостей і заощадить ваш час. До того ж, не доведеться мити брудний посуд після вечері. Хай щастить!
- Куряче філе - 400 грам
- Помідори - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Спеції для курки - За смаком
- Сіль - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - 3 штуки (гілочки)
Наріжте філе на невеликі шматочки. Покладіть м'ясо в тарілку, присипте спеціями за смаком і додайте дрібно нарізану петрушку і подрібнений часник.
Крупно наріжте помідори, додайте їх до м'яса.
Твердий сир ріжемо кубиками і додаємо в тарілку.
Застелите посуд для запікання фольгою. На фольгу викладіть м'ясо з сиром і помідорами. Порції формуйте, виходячи з кількості гостей.
Краї фольги закріпіть. Поставте блюдо в духовку на 20-30 хвилин. Температура 190 градусів. Коли верх зарум'яниться, а сир повністю розплавиться - філе можна діставати.
Готову страву подавайте прямо в чашках, не забираючи фольгу. Зверху прикрасьте зеленню. Смачного!