Рецепт Фарш з рисом в духовці фото

Фарш з рисом в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Набридли котлети і рисовий гарнір? Давайте зробимо нову страву з тих же інгредієнтів. Фарш з рисом в духовці - це дуже смачне і просте в приготуванні блюдо домашньої кухні. Вам сподобається!

Ви хороша господиня, але домашнім набридли традиційні страви? Всі ті ж інгредієнти - рис і м'ясний фарш - тільки в новій комбінації, і у вас на столі нову страву. Простий рецепт приготування фаршу з рисом не зажадає від вас багато зусиль. Отже, поїхали:

1. Варимо рис. Закип'ятити воду, посолити і засиплемо промиту крупу.

2. Поки вариться рис, займемося овочами. Чистимо цибулю та моркву. Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці.

3. Підсмажимо цибулю з морквою на сковороду з рослинним маслом.

4. Додаємо до овочів на сковорідку фарш і обсмажуємо хвилин 15.

5. Мал сварился, охолоджуємо його.

6. Додаємо до рису обсмажений з цибулею і морквою фарш, солимо. Саме час додати і спеції.

7. У теплу масу з рису і фаршу додаємо яйця і сметану. Добре вимішуємо.

8. Краї форми для запікання змащуємо невеликою кількістю рослинного масла, можна присипати меленими сухарями. Викладаємо у форму приготовану масу, разравниваем. Верх смажена сметаною.

9. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Власне, от і все. Готову страву дістаємо з духовки, злегка охолоджуємо і подаємо до столу з кетчупом або з іншим соусом.

Смачного! Сподіваюся, рецепт фаршу з рисом в духовці вам стане в нагоді.


  • Фарш - 500 грам
  • Мал - 1 Склянка
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Спеції - 2-3 Щепоток
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Вода - 2, 5 склянки
Ви хороша господиня, але домашнім набридли традиційні страви? Всі ті ж інгредієнти - рис і м'ясний фарш - тільки в новій комбінації, і у вас на столі нову страву. Простий рецепт приготування фаршу з рисом не зажадає від вас багато зусиль. Отже, поїхали:

1. Варимо рис. Закип'ятити воду, посолити і засиплемо промиту крупу.

2. Поки вариться рис, займемося овочами. Чистимо цибулю та моркву. Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці.

3. Підсмажимо цибулю з морквою на сковороду з рослинним маслом.

4. Додаємо до овочів на сковорідку фарш і обсмажуємо хвилин 15.

5. Мал сварился, охолоджуємо його.

6. Додаємо до рису обсмажений з цибулею і морквою фарш, солимо. Саме час додати і спеції.

7. У теплу масу з рису і фаршу додаємо яйця і сметану. Добре вимішуємо.

8. Краї форми для запікання змащуємо невеликою кількістю рослинного масла, можна присипати меленими сухарями. Викладаємо у форму приготовану масу, разравниваем. Верх смажена сметаною.

9. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Власне, от і все. Готову страву дістаємо з духовки, злегка охолоджуємо і подаємо до столу з кетчупом або з іншим соусом.

Смачного! Сподіваюся, рецепт фаршу з рисом в духовці вам стане в нагоді.

Схожі рецепти