Фарш із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування фаршу з зеленню вашій увазі. Ідеально для легких котлет на обід або вечерю.
Зелень можна додавати в будь-який фарш, але, як на мене, з курячим вона поєднується особливо вигідно. Для приготування фаршу з зеленню нам знадобиться кілограм курки. Я фарш готую сама, але можна і готовий взяти. Із зелені беремо петрушку, кріп і цибуля зелена. Дивимося рецепт.
- Фарш - 1 кілограм
- Молоко - За смаком
- Сухарі - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
Сухарі розмочити в молоці.
Додаємо у фарш і перемішайте.
Додаємо майонез, трохи холодної води і спеції.
Відбиваємо фарш, скачати в кулю і гарненько його "отхлопать" . Так нам яйця не потрібні.
Тепер додаємо зелень.
Ось такий фарш із зеленню виходить. Котлети можна посмажити або запекти в духовці.
Смачного!