Рецепт Еклери зі згущеним молоком фото

Еклери зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Згущене молоко
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Еклери
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви хочете здивувати своїх гостей незвичайним десертом, рекомендую приготувати еклери. Наповнені начинкою із згущеного молока, еклери виходять дуже смачними і ніжними, до того ж не складно готувати!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування еклерів зі згущеним молоком. Щоб зробити еклери скористайтеся такими інгредієнтами: мука, вода, сіль, цукор, яйця, згущене молоко варена, вершкове масло. Готові спечені еклери обов'язково остудіть, перед тим як класти в них начинку. У остудженому еклери зробіть невеликі отвори на дні і кондитерським шприцом додайте згущене молоко. Хай щастить!

  • Борошно пшеничне - 180 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Яйця - 4 штуки
  • Цукрова пудра - За смаком
  • Згущене молоко варене - 1/2 штуки (банку)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
еклери зі згущеним молоком - фото крок 1
Закип'ятіть в каструлі воду. Потім додайте вершкове масло і розтопіть його.
еклери зі згущеним молоком - фото крок 2
Додайте борошно і сіль, варіть приблизно 2-3 хвилини, постійно перемішуючи. Далі по одному вводимо яйця, не забуваючи весь час заважати. Маса повинна вийде густий і однорідної.
еклери зі згущеним молоком - фото крок 3
Деко застеліть папером для випічки. За допомогою кондитерського шприца видавіть на деко тісто для майбутніх еклерів. Тісто розташовуйте на відстані в кілька см один від одного. Запікати в духовці 35-40 хвилин, температура 180 градусів. Поки еклери будуть пектися, духовку не можна відкривати, інакше випічка осяде.
еклери зі згущеним молоком - фото крок 4
Готові еклери остудіть, зробіть невеликі отвори на дні. За допомогою кондитерського шприца наповніть еклери згущеним молоком. Смачного!

Схожі рецепти