Еклери зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете здивувати своїх гостей незвичайним десертом, рекомендую приготувати еклери. Наповнені начинкою із згущеного молока, еклери виходять дуже смачними і ніжними, до того ж не складно готувати!
Перед вами простий рецепт приготування еклерів зі згущеним молоком. Щоб зробити еклери скористайтеся такими інгредієнтами: мука, вода, сіль, цукор, яйця, згущене молоко варена, вершкове масло. Готові спечені еклери обов'язково остудіть, перед тим як класти в них начинку. У остудженому еклери зробіть невеликі отвори на дні і кондитерським шприцом додайте згущене молоко. Хай щастить!
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Вода - 250 мілілітрів
- Яйця - 4 штуки
- Цукрова пудра - За смаком
- Згущене молоко варене - 1/2 штуки (банку)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Закип'ятіть в каструлі воду. Потім додайте вершкове масло і розтопіть його.
Додайте борошно і сіль, варіть приблизно 2-3 хвилини, постійно перемішуючи. Далі по одному вводимо яйця, не забуваючи весь час заважати. Маса повинна вийде густий і однорідної.
Деко застеліть папером для випічки. За допомогою кондитерського шприца видавіть на деко тісто для майбутніх еклерів. Тісто розташовуйте на відстані в кілька см один від одного. Запікати в духовці 35-40 хвилин, температура 180 градусів. Поки еклери будуть пектися, духовку не можна відкривати, інакше випічка осяде.
Готові еклери остудіть, зробіть невеликі отвори на дні. За допомогою кондитерського шприца наповніть еклери згущеним молоком. Смачного!