Дуже смачний салат на 8 березня
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні поділюся з вами відмінним рецептом, як приготувати дуже смачний салат на 8 березня. Приготувати такий салат можна не тільки до 8 березня, а на будь яке інше свято, тільки прикраса буде інше.
Здавалося б, самий звичайний салат, який практично нічим не відрізняється від сотні схожих. Але тут є один інгредієнт, який робить цей салат впізнаваним і всіма улюбленим. І це морква по-корейськи. Вона надає страві пікантності і яскравого смаку. Ще мені подобається, що інгредієнти змішуються між собою, а не викладаються шарами, тоді вони краще з'єднуються і виходить дійсно смачніше!
- Куряче філе - 300 грам
- Яйця курячі - 3 штуки
- Печериці - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква по-корейськи - 150 грам
- Майонез - 150 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Ківі - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки заздалегідь зваріть до готовності в злегка підсоленій воді. Яйця зваріть круто.
Цибулину дрібно наріжте і обсмажте в невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору.
Печериці наріжте шматочками і обсмажте на іншій сковороді до золотистого кольору. Можна обсмажувати гриби з цибулею разом, але мені більше подобається, коли вони обсмажуються окремо.
Відварену курячу грудку наріжте кубиком.
Яйця очистіть і наріжте кубиком (один жовток залиште для прикраси салату).
Змішайте курку, яйця, додайте моркву по-корейськи (її можна приготувати самостійно, а можна купити готову).
Додайте обсмажені гриби і цибулю.
Додайте необхідну кількість майонезу і перемішайте.
Салат пропоную подавати у вигляді вісімки. На плоске блюдо встановіть 2 невеликих стаканчика або чарочки. Навколо них викладіть салат і сформуйте вісімка.
Залишилося тільки прикрасити салат. Я пропоную прикрасити салат за допомогою ківі, жовтка і ягід калини.
Їжте із задоволенням!