Рецепт Салат «мімоза» з 8 березня фото

Салат «мімоза» з 8 березня
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Яйця
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , 8 березня
Салати , Салат мімоза
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Пропоную приготувати салат, без якого у мене в родині не обходиться жодне свято. Красиво подамо салат спеціально до свята 8 березня. Стало цікаво? дивіться, як приготувати це диво.

Опис приготування:

Цей традиційний салат, тому я рекомендую строго слідувати рецептурою. Але горбушу консервовану можна замінити на будь-яку іншу консервовану рибу, а заправити салат при бажанні можна сметаною.

  • Куряче яйце - 4 штуки
  • Сир тертий - 80 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Горбуші - 180 грам (консервована)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Майонез - 100 грам
салат
1. Рибу відокремте від кісток і розімніть вилкою.
салат
2. Яйця відварити і відокремте білки і жовтки. Білки натріть на тертці.
салат
3. На блюдо поставте 2 чарки (або склянки). Навколо них шарами будемо викладати салат, щоб вийшла цифра 8.
салат
4. Першим шаром викладаємо білки, потім - тертий сир.
салат
5. Далі - трохи майонезу і риба.
салат
6. Лук наріжте кубиком і покладіть наступним шаром.
салат
7. Потім - натерте на тертці вершкове масло.
салат
8. Далі - трохи майонезу і натерті яєчні жовтки. Прибираємо чарки (склянки) - і виходить цифра 8.
Смачного!

Схожі рецепти