Салат «мімоза» з 8 березня
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати салат, без якого у мене в родині не обходиться жодне свято. Красиво подамо салат спеціально до свята 8 березня. Стало цікаво? дивіться, як приготувати це диво.
Цей традиційний салат, тому я рекомендую строго слідувати рецептурою. Але горбушу консервовану можна замінити на будь-яку іншу консервовану рибу, а заправити салат при бажанні можна сметаною.
- Куряче яйце - 4 штуки
- Сир тертий - 80 грам
- Вершкове масло - 80 грам
- Горбуші - 180 грам (консервована)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 100 грам
1. Рибу відокремте від кісток і розімніть вилкою.
2. Яйця відварити і відокремте білки і жовтки. Білки натріть на тертці.
3. На блюдо поставте 2 чарки (або склянки). Навколо них шарами будемо викладати салат, щоб вийшла цифра 8.
4. Першим шаром викладаємо білки, потім - тертий сир.
5. Далі - трохи майонезу і риба.
6. Лук наріжте кубиком і покладіть наступним шаром.
7. Потім - натерте на тертці вершкове масло.
8. Далі - трохи майонезу і натерті яєчні жовтки. Прибираємо чарки (склянки) - і виходить цифра 8.
Смачного!
Смачного!