Рецепт Березня Кожема фото

Березня Кожема
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Крупи
Веганські страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 7
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Сьогодні ми будемо готувати традиційне казахське страву з круп і м'яса. Для цього нам знадобиться запастися терпінням, оскільки приготування вимагає часу. Ви дізнаєтеся, як приготувати Науриз шкірі.

Опис приготування:

Звичайно, такий варіант страви для нас не те щоб повсякденний. Але я завжди вважаю і кажу, що в запасі, в скарбнички з рецептами завжди повинні бути присутніми варіанти на всі випадки життя. Цей рецепт - один з таких.

  • Бульйон - 5 літрів
  • М'ясо пісне відварене - 1 кілограм
  • Казі відварне пісне - 1 кілограм
  • Перловка відварна - 1 Склянка
  • Пшоно відварне - 1 Склянка
  • Цибуля - 1 штука
  • Йогурт - 2 склянки
  • Курт - 1 Склянка
  • Роботодавці - 0, 5 L
1
Під проточною водою промиваємо м'ясо. Прибираємо все сухожилля, знімаємо плівочки. Кидаємо в каструлю разом з кази (це ковбаса з конини, якщо хто не знає). Заливаємо водою, ставимо на тихий вогонь. Варимо близько трьох годин.
2
Всі крупи варимо окремо до повної готовності.
3
Готове м'ясо і ковбасу нарізаємо скибками і знову викладаємо в бульйон.
4
Далі крупи і м'ясну масу змішуємо. Ставимо на тихий вогонь рівно на півгодини.
5
Натираємо на дрібній тертці курт. Це казахська різновид молочних продуктів, є аналогом сухого сиру. Викладаємо курт в наш бульйон. Доливаємо туди кумис і трохи катика (це аналог оцту, тільки на кисломолочної основі). Варимо близько 5 хвилин, додаємо спеції і сіль.
6
Смачного!

Схожі рецепти