Рецепт Салат «Сьомга на шубці» з 8 березня фото

Салат «Сьомга на шубці» з 8 березня
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , 8 березня
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Всіма улюблений, але все-таки більш чоловічий салат"Оселедець під шубою" пропоную трохи змінити і подати по-новому. Вийде більш вишукана, "жіноча" версія. Якраз те, що потрібно на 8 березня!

Опис приготування:

При приготуванні цієї страви сьомгу цілком можна замінити на більш дешеву горбушу. Заправити салат годі й майонезом, а сметаною або нежирним йогуртом.

  • Сьомга малосольна - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Картопля - 1 штука (варений)
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Морква - 1 штука (варена)
  • Буряк - 1 штука (варена)
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
салат
1. Лук наріжте півкільцями і замаринуйте в оцті.
салат
2. Овочі та яйця відваріть, очистіть і натріть на тертці. На блюдо поставте формувальне кільце, першим шаром викладіть буряк.
салат
3. Потім трохи майонезу.
салат
4. Далі - морква і трохи майонезу.
салат
5. Потім - яйця і трохи майонезу.
салат
6. Картопля і трохи майонезу.
салат
7. Маринована цибуля злегка відіжміть і покладіть наступним шаром.
салат
8. І останній шар - нарізана кубиком сьомга.
салат
9. Прикрасьте за бажанням. У мене - яєчний білок і зелень. Смачного!

Схожі рецепти