Салат «Сьомга на шубці» з 8 березня
(покроковий рецепт з фото)
Всіма улюблений, але все-таки більш чоловічий салат "оселедець під шубою" пропоную трохи змінити і подати по-новому. Вийде більш вишукана, "жіноча" версія. Якраз те, що потрібно на 8 березня!
При приготуванні цієї страви сьомгу цілком можна замінити на більш дешеву горбушу. Заправити салат годі й майонезом, а сметаною або нежирним йогуртом.
- Сьомга малосольна - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Картопля - 1 штука (варений)
- Куряче яйце - 2 штуки
- Морква - 1 штука (варена)
- Буряк - 1 штука (варена)
- Майонез - 4 Ст. Ложки
1. Лук наріжте півкільцями і замаринуйте в оцті.
2. Овочі та яйця відваріть, очистіть і натріть на тертці. На блюдо поставте формувальне кільце, першим шаром викладіть буряк.
3. Потім трохи майонезу.
4. Далі - морква і трохи майонезу.
5. Потім - яйця і трохи майонезу.
6. Картопля і трохи майонезу.
7. Маринована цибуля злегка відіжміть і покладіть наступним шаром.
8. І останній шар - нарізана кубиком сьомга.
9. Прикрасьте за бажанням. У мене - яєчний білок і зелень. Смачного!