Рецепт Дріжджове тісто з яблуками фото

Дріжджове тісто з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Борошно , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 9
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім вам, як приготувати дріжджове тісто з яблуками. Рецепт - пальчики оближеш! смачні, солодкі яблучка, які запікаються в кошиках з дріжджового тіста з цедрою. Немає нічого смачнішого!

Опис приготування:

Хочу вам розповісти, як приготувати дріжджове тісто з яблуками. Це відмінний варіант ласощі для самих маленьких, шкідливого нічого тут немає, так що нехай малюки ласують. Головне, щоб з дорослими не забували ділитися!

  • Яблука - 9 штук
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Цедра лимону - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 500 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Дріжджі живі - 25 грам
дріжджове тісто з яблуками - фото крок 1
1. Спочатку треба розвести дріжджі: заливаємо їх гарячою водою, але не окропом, додамо також цукор. Перемішаємо.
дріжджове тісто з яблуками - фото крок 2
2. Потім в цю суміш додамо цедру і борошно, вимішуючи поступово однорідне тісто. Тісто накрити серветкою і нехай годину постоїть, підійде. Тим часом яблука моєму, вичищаємо сердцевінку, як на фото.
дріжджове тісто з яблуками - фото крок 3
3. В отвір помістимо мед. Далі, коли тісто підійде, розкачати його, виріжемо однакові кругляши і як би обволікає ними яблука зовні.
дріжджове тісто з яблуками - фото крок 4
4. Запікаємо десерт при температурі 180 градусів близько 50 хвилин.
дріжджове тісто з яблуками - фото крок 5
5. При подачі посипаємо цукровою пудрою або корицею і подаємо до столу!

Схожі рецепти