Дріжджове тісто на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Якщо після готування, скажімо, пиріжків, у вас залишилося тісто, то пропоную вам дізнатися, як приготувати дріжджове тісто на сковороді у вигляді коржа. Сам рецепт пішов до нас з Сходу, закуска відмінна!
Як вид, дріжджове тісто на сковороді в домашніх умовах готувати можна і потрібно, - адже тут коржі наведені лише як приклад, але ж ви можете зробити з такого тесту і пиріжки, і біляші, і що тільки захочете! Такі ж коржі добре підходять в якості альтернативи бутербродне хлібу, або ж в якості основи для піци. Так що рекомендую дізнатися, як зробити дріжджове тісто на сковороді, прямо зараз!
- Борошно - 500 грам
- Дріжджі сухі - 0.5 Ст. Ложки
- Цукор - 0.5 Ст. Ложки
- Сіль - 0.5 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1. У склянці теплої води розчиняємо дріжджі. Мука харчування, сіль і цукор. Вимішуємо ретельно.
2. Тісто має бути пружним, м'яким, але не липким. Дати тісту підійти в теплому місці протягом приблизно однієї години. Воно повинно збільшитися в обсязі.
3. Я поділяю 8 частин і скачує кульки.
4. Розкачуємо з тіста коржі і смажимо на сухій сковороді з двох сторін.
5. От і все! Готово!