Дріжджове тісто для піци
(покроковий рецепт з фото)
Існує багато різних варіантів тесту для піци, але класичним вважається саме дріжджове. Таке тісто легко розкочується в тонкий пласт, що дуже важливо при приготуванні смачної піци.
Щоб приготувати ідеальне дріжджове тісто для піци, потрібно притримувати декількох важливих правил. Перше правило: в тісто має входити мінімальний набір інгредієнтів, а саме: вода, мука, сіль, цукор, дріжджі. Не вітається використання сметани, майонез, великої кількості масла. Друге: дайте дріжджам "ожити", поставивши миску в тепле місце і почекавши, поки маса покриється пухирцями. Третє: місите тісто до тих пір, поки воно не стане еластичним і перестане прилипати до рук. Далі я вам детально опишу, як приготувати дріжджове тісто для піци.
- Борошно - 3, 5 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Дріжджі - 10 грам (сухі)
- Вода - 300 мілілітрів (тепла)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти.