Donatsı
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати апетитні, повітряні і неймовірно смачні донатси в домашніх умовах? Тоді ви саме там, де потрібно. Цікавий рецепт з покроковими рекомендаціями пропоную вам на замітку.
Рецепт підкаже, як приготувати донатси. Він припаде до смаку всім любителям смаженої випічки. Ситні пончики, які при цьому буквально тануть у роті. Перед подачею їх можна просто присипати цукровою пудрою або ж полити глазур'ю за смаком: шоколадної, лимонної і т. d. Дуже класний варіант десерту для дітей і дорослих.
- Борошно - 220 грам
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
- Крем - 30 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 літр

1. У глибоку миску надішліть всі сухі інгредієнти.

2. Додайте розм'якшене вершкове масло.

3. Перетріть все до однорідності.

4. В окремій мисочці з'єднайте рідкі інгредієнти і введіть їх до сухим.

5. Ретельно перемішайте всі до однорідності, щоб донатси в домашніх умовах були пишними і повітряними.

6. Коли тісто готове, поставте розігріватися масло. Його повинно бути досить багато, не менше літра. Тісто розділіть на кульки, зробивши в центрі дірочки.

7. Викладайте невеликими порціями в киплячу олію.

8. Після дуже зручно перекласти їх на решітку, щоб прибрати надлишки масла. Ось і весь секрет, як приготувати донатси.

9. А перед подачею ви можете їх прикрасити за смаком, але і без глазурі або пудри вони неймовірно смачні.