Рецепт Домашня варена ковбаса з курки фото

Домашня варена ковбаса з курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Щоб не купувати більше ковбасу з побоюванням, домашня варена ковбаса з курки - відмінний вихід з положення. Готується ковбаса швидко і виходить дуже смачною.

Опис приготування:

Домашня ковбаса з птиці готується протягом двох годин. Як форма можна використовувати звичайні керамічні чашки. Ковбасу можна запекти у такий спосіб, а можна загорнувши в спеціальний поліетиленовий мішок відварити до готовності.

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Часник - За смаком
  • Спеції - За смаком
домашня варена ковбаса з курки - фото крок 1
1. Для приготування ковбаси нам знадобиться блендер або кухонний комбайн. Я зазвичай беру не тільки м'ясо птиці, але додаю ще трохи свинини - але це на ваш смак. Отже, подрібнюємо м'ясо до стану пюре.
домашня варена ковбаса з курки - фото крок 2
2. Додаємо крохмаль, яйця, сіль, спеції і молоко. Продовжуємо збивати. Маса повинна вийти однорідною і зарідка.
домашня варена ковбаса з курки - фото крок 3
3. Беремо керамічні або скляні кружки або форми, змащуємо їх маслом.
домашня варена ковбаса з курки - фото крок 4
4. Наповнюємо фаршем, утрамбовуємо і відправляємо в розігріту до 220 градусів духовку. Запікаємо ковбасу при температурі 200 градусів близько 40 хвилин.
домашня варена ковбаса з курки - фото крок 5
5. Після запікання дістаємо ковбасу і даємо їй трохи охолонути.
домашня варена ковбаса з курки - фото крок 6
6. Тепер ковбасу можна загорнути в поліетилен і відправити в холодильник. Якщо вас бентежить колір, можете підфарбувати її буряковим соком під час приготування. Якщо я не забуваю, то іноді підфарбовую.

Схожі рецепти