Варена ковбаса
(покроковий рецепт з фото)
Нема чого купувати готову ковбасу в магазині, у мене вона викликає великі сумніви. Мені на очі потрапив рецепт, як приготувати ковбасу варену, яким з радістю поділюся з усіма вами.
Основний інгредієнт - це м'ясо. Ви можете використовувати курку, яловичину, свинину, індиче м'ясо, а також їх суміш. Варену ковбасу домашнього приготування зберігайте в холодильнику, як звичайну. У неї трохи пухка структура, тому нарізайте її акуратно і не дуже тонкими скибочками.
- Куряче філе - 0, 5 кілограма
- Білки курячі - 2 штуки
- Сік з буряка - 30 мілілітрів
- Вершки - 200 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Орегано - 0, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Часник - 1 зубчик
1
Вимийте філе і наріжте його крупно, потім подрібніть через м'ясорубку 2 рази.
2
Додайте до курячого фаршу вершки, видавіть зубчик часнику, все гарненько подрібніть за допомогою блендера.
3
Додайте до фаршу курячий білок, а також свіжий буряковий сік (натріть буряк на тертці і вичавити сік), викладіть все спеції і сіль.
4
Перемішайте вміст миски і розділіть фарш на 2 частини, вийдуть 2 ковбаски.
5
Розгорніть 2 листа фольги і в кожен викладіть фарш, поверніть його щільно ковбаскою.
6
Перекладіть кожну ще в пакет або поліетиленову плівку і щільно загорніть кінці, щоб начинка не витекла.
7
У каструлю налийте воду і доведіть її до кипіння, викладіть ковбаски і варіть півгодини, кілька разів перевертайте ковбасу, щоб вона добре приготувалася з усіх боків.
8
Вийміть пакети з ковбасою з каструлі, потім викладіть на тарілку і остудіть при кімнатній температурі, потім відправте в холодильник на 3-5 годин.
9
Через необхідний час дістаньте ковбасу, розгорніть фольгу і нарізуйте ковбаску шматочками. Смачного!