Рецепт Домашній розпушувач тесту фото

Домашній розпушувач тесту
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На швидку руку
Випічка

Якщо ви любите радувати своїх близьких різною випічкою, пропоную вам дізнатися, як приготувати домашній розпушувач тесту, використавши цельнозерновую пшеничне борошно, соду і лимонну кислоту.

У приготуванні домашнього розпушувача немає нічого складного: досить лише змішати всі необхідні інгредієнти. Замість цільнозерновий пшеничного борошна можна додати будь-який крохмаль або іншу борошно, але пам'ятайте, що цільнозерновий мука набагато корисніше звичайної. Такий розпушувач необхідно використовувати в тій же кількості, що і покупної, але в той же час він абсолютно нешкідливий. Інгредієнти для домашнього розпушувача напевно знайдуться у кожного, тому нижче ви дізнаєтеся, як приготувати домашній розпушувач.

  • Харчова сода - 15 грам
  • Лимонна кислота - 9 грам
  • Цільнозерновий пшеничне або житнє борошно - 36 грам
домашній розпушувач тесту - фото крок 1
1. Соду просійте через сито, щоб не було грудок. Додайте лимонну кислоту (якщо вона у вас в великих гранулах, то подрібніть її).
домашній розпушувач тесту - фото крок 2
2. Додайте цельнозерновую пшеничне або житнє борошно (можна замінити крохмалем). Перемішайте. Висипати в ємність для зберігання і закрийте кришкою.
домашній розпушувач тесту - фото крок 3
3. Інтенсивно струсіть баночку. Зберігайте розпушувач в закритій тарі в темному місці. Смачного!

Схожі рецепти