Рецепт Домашній розпушувач тесту фото

Домашній розпушувач тесту
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 10 хв.

Якщо ви любите радувати своїх близьких різною випічкою, пропоную вам дізнатися, як приготувати домашній розпушувач тесту, використавши цельнозерновую пшеничне борошно, соду і лимонну кислоту.

Опис приготування:

У приготуванні домашнього розпушувача немає нічого складного: досить лише змішати всі необхідні інгредієнти. Замість цільнозерновий пшеничного борошна можна додати будь-який крохмаль або іншу борошно, але пам'ятайте, що цільнозерновий мука набагато корисніше звичайної. Такий розпушувач необхідно використовувати в тій же кількості, що і покупної, але в той же час він абсолютно нешкідливий. Інгредієнти для домашнього розпушувача напевно знайдуться у кожного, тому нижче ви дізнаєтеся, як приготувати домашній розпушувач.

  • Харчова сода - 15 грам
  • Лимонна кислота - 9 грам
  • Цільнозерновий пшеничне або житнє борошно - 36 грам
домашній розпушувач тесту - фото крок 1
1. Соду просійте через сито, щоб не було грудок. Додайте лимонну кислоту (якщо вона у вас в великих гранулах, то подрібніть її).
домашній розпушувач тесту - фото крок 2
2. Додайте цельнозерновую пшеничне або житнє борошно (можна замінити крохмалем). Перемішайте. Висипати в ємність для зберігання і закрийте кришкою.
домашній розпушувач тесту - фото крок 3
3. Інтенсивно струсіть баночку. Зберігайте розпушувач в закритій тарі в темному місці. Смачного!

Схожі рецепти