Рецепт Домашній чізкейк фото

Домашній чізкейк
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Вершкове масло
Дієтичне харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Чізкейк
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Спробуйте приготувати справжній домашній чізкейк Нью-Йорк - це не дуже складно, зате результат змусить багатьох позаздрити вашому кулінарному таланту! Дивіться і запам'ятовуйте рецепт домашній чизкейка!

Опис приготування:

Щоб приготувати домашній чізкейк знадобиться багато сиру або сирного сиру. Я беру зазвичай сир, за типом філадельфії. Але жирний домашній сир теж відмінно підходить. Чізкейк Нью-Йорк, як і багато чизкейки готується на основі з печива. Раджу взяти пісочне печиво і спробувати з нього приготувати основу, замість звичайного кавового.

  • Печиво - 250 грам
  • Вершкове масло - 120-150 грам
  • Цукор - 2 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сир або сирний сир - 600-800 грам
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Цедра лимону - 2 штуки
  • Яйця - 7 штук(5 цілих, 2 - тільки жовтки)
  • Ванільний екстракт або ванілін - 2 чайних ложки
домашній чізкейк - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
домашній чізкейк - фото крок 2
Для основи чізкейку. Подрібніть в блендері печиво.
домашній чізкейк - фото крок 3
Додайте масло вершкове розтопленої в печиво, щіпку солі і чверть склянки цукру. Все перемішайте. Виходить така жирна крихта.
домашній чізкейк - фото крок 4
За допомогою склянки утрамбуйте тісто за формою, зробіть невеликі бортики.
Надішліть на 5 хвилин в розігріту до 180 З духовку.
домашній чізкейк - фото крок 5
А поки приготувати сир. Я використовувала сирний сир, так як він ніжніше. У блендері його збийте, потім додайте цукор, що залишився і ще раз збийте. Потім борошно - і знову збийте.
домашній чізкейк - фото крок 6
Потім по одному додайте яйця і жовтки, кожен раз збиваючи масу.
Форму з основою з печива дістаньте з духовки, а температуру підвищіть до 280 З.
домашній чізкейк - фото крок 7
У сирну масу додайте цедру двох лимонів і ванільну есенцію.
домашній чізкейк - фото крок 8
Вилийте рівномірно сирну масу в форму.
домашній чізкейк - фото крок 9
Надішліть в добре прогріту духовку на 9-12 хвилин. Дивіться, щоб верхівка сильно не підгоріла. Вона повинна схопитися і підрум'янитися, але не стати занадто вже коричневої.
домашній чізкейк - фото крок 10
Потім зменшіть температуру до 90-100 З і готуйте 50 хвилин.
У центрі готовий чізкейк злегка колишеться, як суфле, але рідким він не повинен бути.
Потім дістаньте чізкейк з духовки і дайте повністю охолонути.
домашній чізкейк - фото крок 11
Раджу відправити чізкейк охолоджуватися в холодильник на пару годин. Але і теплим він теж шалено смачний!
домашній чізкейк - фото крок 12
Подавайте готовий домашній чізкейк з варенням або згущеним молоком. Смачного!

Схожі рецепти