Домашній чізкейк
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте приготувати справжній домашній чізкейк Нью-Йорк - це не дуже складно, зате результат змусить багатьох позаздрити вашому кулінарному таланту! Дивіться і запам'ятовуйте рецепт домашній чизкейка!
Щоб приготувати домашній чізкейк знадобиться багато сиру або сирного сиру. Я беру зазвичай сир, за типом філадельфії. Але жирний домашній сир теж відмінно підходить. Чізкейк Нью-Йорк, як і багато чизкейки готується на основі з печива. Раджу взяти пісочне печиво і спробувати з нього приготувати основу, замість звичайного кавового.
- Печиво - 250 грам
- Вершкове масло - 120-150 грам
- Цукор - 2 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Сир або сирний сир - 600-800 грам
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Цедра лимону - 2 штуки
- Яйця - 7 штук(5 цілих, 2 - тільки жовтки)
- Ванільний екстракт або ванілін - 2 чайних ложки
Підготуйте інгредієнти.
Для основи чізкейку. Подрібніть в блендері печиво.
Додайте масло вершкове розтопленої в печиво, щіпку солі і чверть склянки цукру. Все перемішайте. Виходить така жирна крихта.
За допомогою склянки утрамбуйте тісто за формою, зробіть невеликі бортики.
Надішліть на 5 хвилин в розігріту до 180 З духовку.
Надішліть на 5 хвилин в розігріту до 180 З духовку.
А поки приготувати сир. Я використовувала сирний сир, так як він ніжніше. У блендері його збийте, потім додайте цукор, що залишився і ще раз збийте. Потім борошно - і знову збийте.
Потім по одному додайте яйця і жовтки, кожен раз збиваючи масу.
Форму з основою з печива дістаньте з духовки, а температуру підвищіть до 280 З.
Форму з основою з печива дістаньте з духовки, а температуру підвищіть до 280 З.
У сирну масу додайте цедру двох лимонів і ванільну есенцію.
Вилийте рівномірно сирну масу в форму.
Надішліть в добре прогріту духовку на 9-12 хвилин. Дивіться, щоб верхівка сильно не підгоріла. Вона повинна схопитися і підрум'янитися, але не стати занадто вже коричневої.
Потім зменшіть температуру до 90-100 З і готуйте 50 хвилин.
У центрі готовий чізкейк злегка колишеться, як суфле, але рідким він не повинен бути.
Потім дістаньте чізкейк з духовки і дайте повністю охолонути.
У центрі готовий чізкейк злегка колишеться, як суфле, але рідким він не повинен бути.
Потім дістаньте чізкейк з духовки і дайте повністю охолонути.
Раджу відправити чізкейк охолоджуватися в холодильник на пару годин. Але і теплим він теж шалено смачний!
Подавайте готовий домашній чізкейк з варенням або згущеним молоком. Смачного!