Домашні бургери
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування домашніх бургерів з яловичиною і помідорами, запечених в духовці на грилі.
Традиційний рецепт приготування домашніх бургерів з яловичиною, але з додаванням помідорів, які підсилюють і змінюють їх смак. Домашні бургери мають ряд переваг - їх швидко готувати, вони дуже смачні і крім того - це здорова їжа, якщо приготовлені з хороших сортів яловичину. Ця страва, яким буде насолоджуватися вся Ваша сім'я.
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 1 штука
- В'ялені помідори - 6 штук
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Каєнський перець - 1/4 чайних ложки
- Булочки - 4 штуки
- Твердий сир - 50 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки
- Салат - 50 грам
- Сіль - - За смаком
1. Почистити і дрібно нарізати цибулю. Нарізати в'ялені помідори. Булочки розрізати навпіл і підрум'янити в тостері або в духовці сторону розрізу. Змішати фарш, цибуля, яйце, помідори, кмин, кайенскийперець в миски і добре перемішати руками. Розділити суміш на 4 частини і сформувати круглі котлети. Добре їх при цьому розім'яти, щоб вони не розвалилися під час приготування. Для цього можна поставити їх в холодильник на годину, перед тим як готувати. Розігріти гриль до середнього. Готувати котлети на грилі протягом 5-8 хвилин з кожного боку. Розігріти гриль до максимального, зверху на котлету покласти сир і злегка посипати перцем кайенский і готувати ще 2 хвилини.
2. Змішати кетчуп і гірчицю, і покласти зверху на кожну котлету по ложці суміші кетчупу і гірчиці. Зверху покласти лист салату і покласти це все в розрізану булочку. Відразу ж подати на стіл.