Рецепт Домашні бургери фото

Домашні бургери
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На вечерю , Для дітей
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування домашніх бургерів з яловичиною і помідорами, запечених в духовці на грилі.

Опис приготування:

Традиційний рецепт приготування домашніх бургерів з яловичиною, але з додаванням помідорів, які підсилюють і змінюють їх смак. Домашні бургери мають ряд переваг - їх швидко готувати, вони дуже смачні і крім того - це здорова їжа, якщо приготовлені з хороших сортів яловичину. Ця страва, яким буде насолоджуватися вся Ваша сім'я.

  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця - 1 штука
  • В'ялені помідори - 6 штук
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Каєнський перець - 1/4 чайних ложки
  • Булочки - 4 штуки
  • Твердий сир - 50 грам
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Кетчуп - 3 Ст. Ложки
  • Салат - 50 грам
  • Сіль - - За смаком
домашні бургери - фото крок 1
1. Почистити і дрібно нарізати цибулю. Нарізати в'ялені помідори. Булочки розрізати навпіл і підрум'янити в тостері або в духовці сторону розрізу. Змішати фарш, цибуля, яйце, помідори, кмин, кайенскийперець в миски і добре перемішати руками. Розділити суміш на 4 частини і сформувати круглі котлети. Добре їх при цьому розім'яти, щоб вони не розвалилися під час приготування. Для цього можна поставити їх в холодильник на годину, перед тим як готувати. Розігріти гриль до середнього. Готувати котлети на грилі протягом 5-8 хвилин з кожного боку. Розігріти гриль до максимального, зверху на котлету покласти сир і злегка посипати перцем кайенский і готувати ще 2 хвилини.
домашні бургери - фото крок 2
2. Змішати кетчуп і гірчицю, і покласти зверху на кожну котлету по ложці суміші кетчупу і гірчиці. Зверху покласти лист салату і покласти це все в розрізану булочку. Відразу ж подати на стіл.

Схожі рецепти