Домашнє печиво зі смаком топленого молока
(покроковий рецепт з фото)
Шукаєте новий рецепт, щоб порадувати рідних? подивіться, як приготувати домашнє печиво зі смаком топленого молока. Воно набагато ароматні, смачніше і ніжніше магазинного. Однозначно варто приготувати!
Для приготування цього печива вам буде потрібно м'ясорубка, але не забудьте прибрати з неї ніж, щоб не перетворити тісто в фарш. Можна скористатися спеціальними насадками для печива, щоб було легше сформувати печиво. Обов'язково залишайте місце між заготовками на деку, так як вони значно збільшуються в обсязі під час випічки. Готове печиво раджу прикрасити цукровою пудрою або тертим шоколадом.
- Борошно - 520 грам(390г в тісто, 130д в куполах)
- Олія - 250 грам
- Цукор - 280 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Яйце - 3 штуки
- Ваніль - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
1. Яйця кімнатної температури перемішайте віночком, але не збивайте. Додайте ванільний цукор, сіль і цукор невеликими частинами. Знову збийте вінчиком. 5-8 минут перетирайте массу венчиком.
2. Додайте соду, перемішайте і відправте до м'якого вершкового масла. Перемішайте до однорідності і додайте просіяне борошно. Перемішайте масу ложкою і висипте розсипчасте тісто на стіл.
3. Замісити круте тісто, частинами додаючи борошно в домес. Зберіть м'ясорубку з найбільшою насадкою. Розділити тісто 4 частини, подкатайте в ковбаску і відправте в м'ясорубку.
4. Сформуйте невелику печиво за допомогою ножа і викладіть його на покритий пергаментом деко. Надішліть печиво в розігріту до 180 градусів духовку на 12 хвилин на другий з п'яти рівнів. Смачного!