Рецепт Домашнє печиво зі смаком топленого молока фото

Домашнє печиво зі смаком топленого молока
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Печиво

Шукаєте новий рецепт, щоб порадувати рідних? подивіться, як приготувати домашнє печиво зі смаком топленого молока. Воно набагато ароматні, смачніше і ніжніше магазинного. Однозначно варто приготувати!

Для приготування цього печива вам буде потрібно м'ясорубка, але не забудьте прибрати з неї ніж, щоб не перетворити тісто в фарш. Можна скористатися спеціальними насадками для печива, щоб було легше сформувати печиво. Обов'язково залишайте місце між заготовками на деку, так як вони значно збільшуються в обсязі під час випічки. Готове печиво раджу прикрасити цукровою пудрою або тертим шоколадом.

  • Борошно - 520 грам(390г в тісто, 130д в куполах)
  • Олія - 250 грам
  • Цукор - 280 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 3 штуки
  • Ваніль - За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
домашнє печиво зі смаком топленого молока - фото крок 1
1. Яйця кімнатної температури перемішайте віночком, але не збивайте. Додайте ванільний цукор, сіль і цукор невеликими частинами. Знову збийте вінчиком. 5-8 минут перетирайте массу венчиком.
домашнє печиво зі смаком топленого молока - фото крок 2
2. Додайте соду, перемішайте і відправте до м'якого вершкового масла. Перемішайте до однорідності і додайте просіяне борошно. Перемішайте масу ложкою і висипте розсипчасте тісто на стіл.
домашнє печиво зі смаком топленого молока - фото крок 3
3. Замісити круте тісто, частинами додаючи борошно в домес. Зберіть м'ясорубку з найбільшою насадкою. Розділити тісто 4 частини, подкатайте в ковбаску і відправте в м'ясорубку.
домашнє печиво зі смаком топленого молока - фото крок 4
4. Сформуйте невелику печиво за допомогою ножа і викладіть його на покритий пергаментом деко. Надішліть печиво в розігріту до 180 градусів духовку на 12 хвилин на другий з п'яти рівнів. Смачного!

Схожі рецепти