Рецепт Домашнє морозиво з молока фото

Домашнє морозиво з молока
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Молочні продукти , Вершки , Яйця , Молоко
На святковий стіл , Фуршет
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Справжній радянський пломбір приготувати в домашніх умовах - дуже просто. Трохи зусиль і терпіння, і можна насолоджуватися забутим смаком з дитинства!

Опис приготування:

Домашнє морозиво готуйте так: в кипляче молоко додайте ваніль і охолодіть, змішайте зі збитими з цукром жовтками і загустіть на слабкому вогні. Збийте вершки, додайте в яєчно-молочну суміш і відправте в морозилку на 1 час. Потім збийте морозиво віночком і знову відправте в морозилку. Через годину повторіть збивання і залиште морозиво в морозилці на 8 годин для остаточного застигання. Смачного!

  • Цукор - 150 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вершки - 1 Склянка
  • Жовтки - 4 штуки
  • Ванільна паличка - 1 штука
домашнє морозиво з молока - фото крок 1
Доведіть молоко до кипіння, зніміть з вогню, додайте ваніль і охолодіть.
домашнє морозиво з молока - фото крок 2
Додайте в молоко збиті з цукром жовтки.
домашнє морозиво з молока - фото крок 3
Прогрійте суміш на слабкому вогні до загусання, не давайте закипіти. Після цього знову охолодіть.
домашнє морозиво з молока - фото крок 4
Змішайте молочну суміш зі збитими вершками.
домашнє морозиво з молока - фото крок 5
Отриманий крем вилийте в форму і відправте в холодильник на 1 час. Потім дістаньте, збийте вінчиком і знову відправте в морозилку. Через годину повторіть збивання і залиште морозиво в морозилці на 8 годин для остаточного застигання.

Схожі рецепти