Домашнє морозиво без вершків
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати себе і близьких смачним десертом, але не знаю, , що приготувати? Безпрограшний варіант - це простий рецепт домашнього морозива без вершків, який сподобається всім.
Цей простий рецепт домашнього морозива без вершків можна взяти на замітку і тим, у кого є мороженица, і тим, хто ще не обзавівся спеціальною технікою. Це відмінний варіант натурального ласощі для всієї родини.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - За смаком
- Ванільний екстракт - За смаком
- Шоколад або інші добавки - За смаком
1. У каструльку вбити яйця.
2. Влити молоко.
3. Додати цукор. Кількість використовуваного в рецепті приготування домашнього морозива без вершків цукру може варіюватися, в залежності від ваших смакових уподобань.
4. Збити масу до однорідності і відправити на вогонь. Прогріти, постійно помішуючи, а потім зняти вогню і остудити.
5. Класичний рецепт домашнього морозива без вершків передбачає використання ванільного екстракту, однак при бажанні можна додати і ягоди, наприклад, або волоські горіхи.
6. Відправивши масу в пластиковий контейнер, заморожувати близько 2-4 годин (час залежить від температури), періодично збиваючи масу і розбиваючи кристалики льоду. Коли морозиво добре застигло, його можна викласти з контейнера в тарілку.
7. І полити улюбленим топінгом або шоколадом. У такому вигляді морозиво можна подавати до столу.