Рецепт Морозиво з вершків фото

Морозиво з вершків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
Для дітей , Десерт
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Натуральне, апетитне і дуже смачне морозиво з вершків в домашніх умовах приготувати абсолютно нескладно. З цим рецептом у вас обов'язково вийде ідеальне ласощі.

Опис приготування:

Рецепт приготування морозива з вершків зовсім необов'язково повинен припускати наявність будинку спеціальної виготовлення морозива. Заморозити десерт можна і в звичайному пластиковому контейнері. Побалуйте себе або дітей цієї смакотою.

  • Вершки - 500 мілілітрів
  • Добавки - За смаком
морозиво з вершків - фото крок 1
1. Охолоджений вершки необхідно вилити в глибоку миску і збити до дуже щільних піків. На віночку вершки повинні залишатися і не стікати вниз.
морозиво з вершків - фото крок 2
2. Потім можна додавати улюблені добавки. Можна додати ягоди, фрукти, горіхи, згущене молоко, шоколад і все, що душа забажає. Акуратно вимішати добавки, щоб не втратити легкість вершків.
морозиво з вершків - фото крок 3
3. Перекласти отриману масу в пластиковий контейнер, накрити кришкою і відправити в морозильник. Через 15-20 хвилин потрібно дістати і знову збити масу - це допоможе уникнути утворення великих грудочок.
морозиво з вершків - фото крок 4
4. Найкраще збити 3-4 рази за весь час заморожування. Морозиво з вершків в домашніх умовах вийде ніжним і дуже смачним.
морозиво з вершків - фото крок 5
5. Потрібно мінімум 3 годину, а можливо і близько 6 (все залежить від температури), і морозиво буде готове до подачі. Його можна викласти в тарілочки або зробити вафельні стаканчики. Це дуже смачно, а головне - без зайвого клопоту.

Схожі рецепти