Морозиво з вершків
(покроковий рецепт з фото)
Натуральне, апетитне і дуже смачне морозиво з вершків в домашніх умовах приготувати абсолютно нескладно. З цим рецептом у вас обов'язково вийде ідеальне ласощі.
Рецепт приготування морозива з вершків зовсім необов'язково повинен припускати наявність будинку спеціальної виготовлення морозива. Заморозити десерт можна і в звичайному пластиковому контейнері. Побалуйте себе або дітей цієї смакотою.
- Вершки - 500 мілілітрів
- Добавки - За смаком
1. Охолоджений вершки необхідно вилити в глибоку миску і збити до дуже щільних піків. На віночку вершки повинні залишатися і не стікати вниз.
2. Потім можна додавати улюблені добавки. Можна додати ягоди, фрукти, горіхи, згущене молоко, шоколад і все, що душа забажає. Акуратно вимішати добавки, щоб не втратити легкість вершків.
3. Перекласти отриману масу в пластиковий контейнер, накрити кришкою і відправити в морозильник. Через 15-20 хвилин потрібно дістати і знову збити масу - це допоможе уникнути утворення великих грудочок.
4. Найкраще збити 3-4 рази за весь час заморожування. Морозиво з вершків в домашніх умовах вийде ніжним і дуже смачним.
5. Потрібно мінімум 3 годину, а можливо і близько 6 (все залежить від температури), і морозиво буде готове до подачі. Його можна викласти в тарілочки або зробити вафельні стаканчики. Це дуже смачно, а головне - без зайвого клопоту.