Рецепт Морозиво з яєць і вершків фото

Морозиво з яєць і вершків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершки, Яйця, Молоко
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
Для дітей, На святковий стіл
Десерти, Морозиво

Класичний рецепт морозива з яєць і вершків з додаванням фруктів або наповнювача (на ваш смак). Готується швидко і не вимагає особливих кулінарних знань і навичок.

Ніяких консервантів і виключно натуральні продукти! Балуйте своїх близьких домашніх морозивом з різними наповнювачами. Приготувати морозиво з яєць і вершків можна різними способами, але я пропоную класичний рецепт.

  • Вершки - 500 мілілітрів
  • Яйця - 5 штук
  • Цукор - 150 грам
  • Ягоди - 150 грам
  • Кава - 2 чайних ложки
  • Ванільний цукор - За смаком
морозиво з яєць і вершків - фото крок 1
1. Морозиво готується відносно швидко, але вживати його можна тільки після повного замерзання. На цей процес йде близько 3-5 годин (в залежності від типу морозильної камери).
морозиво з яєць і вершків - фото крок 2
2. Відокремлюємо білки від жовтків вкрай акуратно. Збиваємо білки до стану густої піни.
морозиво з яєць і вершків - фото крок 3
3. Жовтки розтираємо з цукром так, щоб не залишилося білих кристалів. Можна цукор замінити цукровою пудрою.
морозиво з яєць і вершків - фото крок 4
4. Вершки збиваємо окремо на середньої потужності.
морозиво з яєць і вершків - фото крок 5
5. Подрібнюємо в блендері полуницю або будь-які інші ягоди на ваш смак.
морозиво з яєць і вершків - фото крок 6
6. Отримані маси змішуємо акуратно, НЕ збиваючи. Тим часом готуємо форми. В одну додаємо каву, а в іншу подрібнені ягоди. Розливаємо за формами морозиво і відправляємо в морозильну камеру на 3-5 годин до повного заморожування.
морозиво з яєць і вершків - фото крок 7
7. Після зазначеного часу морозиво з яєць і вершків в домашніх умовах готове! Отримуйте максимум задоволення від корисних продуктів!

Схожі рецепти