Рецепт Яблучне морозиво без вершків фото

Яблучне морозиво без вершків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей
Десерти, Морозиво

Хочете навчу вас, як зробити апетитне, неймовірно смачне і зовсім нескладна в процесі домашнє морозиво з фруктів? Запам'ятовуйте цей класний рецепт і відтворіть його на своїй кухні.

Перед вами цікава і недорога ідея, як приготувати яблучне морозиво без вершків. Це чудовий десерт для дітей і дорослих, натуральний і дійсно дуже смачний. Щоб зробити морозиво ще більш апетитним, можна додати жменю улюблених ягід, наприклад, або шматочки фруктів.

  • Яблука - 10-12 штук
  • Цукрова пудра - За смаком
  • Ягоди - 100 грам (по бажанню)
яблучне морозиво без вершків - фото крок 1
1. Яблука вимийте, акуратно видаліть серцевину. Викладіть у жароміцних форму і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте яблучка до м'якості (від 35 до 65 хвилин, а залежно від розміру).
яблучне морозиво без вершків - фото крок 2
2. Акуратно видаліть шкірку, а м'якоть викладіть в глибоку миску.
яблучне морозиво без вершків - фото крок 3
3. За допомогою погружного блендера або міксера збийте м'якоть в пюре. Додайте за смаком цукрову пудру.
яблучне морозиво без вершків - фото крок 4
4. Протріть отримане пюре через дрібне сито, щоб вийшла однорідна маса без грудочок. Додайте за бажанням ягідки і акуратно перемішайте. Розкладіть по формах, якщо такі є, і відправте в морозилку.
яблучне морозиво без вершків - фото крок 5
5. Ось така краса!
Смачного!

Схожі рецепти