Яблучне морозиво без вершків
(покроковий рецепт з фото)
Хочете навчу вас, як зробити апетитне, неймовірно смачне і зовсім нескладна в процесі домашнє морозиво з фруктів? Запам'ятовуйте цей класний рецепт і відтворіть його на своїй кухні.
Перед вами цікава і недорога ідея, як приготувати яблучне морозиво без вершків. Це чудовий десерт для дітей і дорослих, натуральний і дійсно дуже смачний. Щоб зробити морозиво ще більш апетитним, можна додати жменю улюблених ягід, наприклад, або шматочки фруктів.
- Яблука - 10-12 штук
- Цукрова пудра - За смаком
- Ягоди - 100 грам (по бажанню)
1. Яблука вимийте, акуратно видаліть серцевину. Викладіть у жароміцних форму і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте яблучка до м'якості (від 35 до 65 хвилин, а залежно від розміру).
2. Акуратно видаліть шкірку, а м'якоть викладіть в глибоку миску.
3. За допомогою погружного блендера або міксера збийте м'якоть в пюре. Додайте за смаком цукрову пудру.
4. Протріть отримане пюре через дрібне сито, щоб вийшла однорідна маса без грудочок. Додайте за бажанням ягідки і акуратно перемішайте. Розкладіть по формах, якщо такі є, і відправте в морозилку.
5. Ось така краса!
Смачного!
Смачного!