Рецепт Пасха зі смаком топленого молока фото

Пасха зі смаком топленого молока
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир
Вагітним і годуючим
На святковий стіл, Пасха
Десерти

У пошуках нових рецептів на святковий стіл прошу звернути вашу увагу на цей цікавий варіант, як приготувати паску зі смаком топленого молока. Ароматна і дуже апетитна.

Домашній сир з топленого молока може стати прекрасним варіантом основи для паски. Його насичений смак і колір за великим рахунком навіть не вимагає якихось добавок, будь то: сухофрукти або цукати. Втім, за бажанням ви можете їх використовувати. Пасха, як зі смаком топленого молока в домашніх умовах не залишиться без уваги всіх, кому пощастить її спробувати.

1. Насамперед дістаньте масло з холодильника, щоб воно було м'яким і легко збивати.

2. Сир протріть через сито.

3. У глибокій мисці з'єднайте масло з сиром, почніть збивати. Зручно використовувати для цього погружной блендер.

4. Невеликими порціями додавайте згущене молоко, продовжуючи збивати.

5. Класичний рецепт паски зі смаком топленого молока передбачає використання жовтків, проте я вважаю за краще обходитися без них.

6. Коли маса готова, викладіть її в спеціальну форму або в друшляк, застелений чистою марлею.

7. Загорніть краї марлі наверх, поставте зверху невеликий вантаж.

8. У холодильник відправте годин на 12 як мінімум. Втім, час залежить від вологості самого сиру.

Ось і весь секрет, як зробити пасху зі смаком топленого молока. Перед подачею на стіл прикрасьте її за бажанням шоколадом, цукатами, сухофруктами, горіхами і т.Д.

Смачних свят!

  • Сир - 1.5 кілограма (з топленого молока)
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Варене згущене молоко - 250-300 грам
Домашній сир з топленого молока може стати прекрасним варіантом основи для паски. Його насичений смак і колір за великим рахунком навіть не вимагає якихось добавок, будь то: сухофрукти або цукати. Втім, за бажанням ви можете їх використовувати. Пасха, як зі смаком топленого молока в домашніх умовах не залишиться без уваги всіх, кому пощастить її спробувати.

1. Насамперед дістаньте масло з холодильника, щоб воно було м'яким і легко збивати.

2. Сир протріть через сито.

3. У глибокій мисці з'єднайте масло з сиром, почніть збивати. Зручно використовувати для цього погружной блендер.

4. Невеликими порціями додавайте згущене молоко, продовжуючи збивати.

5. Класичний рецепт паски зі смаком топленого молока передбачає використання жовтків, проте я вважаю за краще обходитися без них.

6. Коли маса готова, викладіть її в спеціальну форму або в друшляк, застелений чистою марлею.

7. Загорніть краї марлі наверх, поставте зверху невеликий вантаж.

8. У холодильник відправте годин на 12 як мінімум. Втім, час залежить від вологості самого сиру.

Ось і весь секрет, як зробити пасху зі смаком топленого молока. Перед подачею на стіл прикрасьте її за бажанням шоколадом, цукатами, сухофруктами, горіхами і т.Д.

Смачних свят!

Схожі рецепти