Пасха зі смаком топленого молока
(покроковий рецепт з фото)
У пошуках нових рецептів на святковий стіл прошу звернути вашу увагу на цей цікавий варіант, як приготувати паску зі смаком топленого молока. Ароматна і дуже апетитна.
Домашній сир з топленого молока може стати прекрасним варіантом основи для паски. Його насичений смак і колір за великим рахунком навіть не вимагає якихось добавок, будь то: сухофрукти або цукати. Втім, за бажанням ви можете їх використовувати. Пасха, як зі смаком топленого молока в домашніх умовах не залишиться без уваги всіх, кому пощастить її спробувати.
1. Насамперед дістаньте масло з холодильника, щоб воно було м'яким і легко збивати.
2. Сир протріть через сито.
3. У глибокій мисці з'єднайте масло з сиром, почніть збивати. Зручно використовувати для цього погружной блендер.
4. Невеликими порціями додавайте згущене молоко, продовжуючи збивати.
5. Класичний рецепт паски зі смаком топленого молока передбачає використання жовтків, проте я вважаю за краще обходитися без них.
6. Коли маса готова, викладіть її в спеціальну форму або в друшляк, застелений чистою марлею.
7. Загорніть краї марлі наверх, поставте зверху невеликий вантаж.
8. У холодильник відправте годин на 12 як мінімум. Втім, час залежить від вологості самого сиру.
Ось і весь секрет, як зробити пасху зі смаком топленого молока. Перед подачею на стіл прикрасьте її за бажанням шоколадом, цукатами, сухофруктами, горіхами і т.Д.
Смачних свят!
- Сир - 1.5 кілограма (з топленого молока)
- Вершкове масло - 150 грам
- Варене згущене молоко - 250-300 грам
1. Насамперед дістаньте масло з холодильника, щоб воно було м'яким і легко збивати.
2. Сир протріть через сито.
3. У глибокій мисці з'єднайте масло з сиром, почніть збивати. Зручно використовувати для цього погружной блендер.
4. Невеликими порціями додавайте згущене молоко, продовжуючи збивати.
5. Класичний рецепт паски зі смаком топленого молока передбачає використання жовтків, проте я вважаю за краще обходитися без них.
6. Коли маса готова, викладіть її в спеціальну форму або в друшляк, застелений чистою марлею.
7. Загорніть краї марлі наверх, поставте зверху невеликий вантаж.
8. У холодильник відправте годин на 12 як мінімум. Втім, час залежить від вологості самого сиру.
Ось і весь секрет, як зробити пасху зі смаком топленого молока. Перед подачею на стіл прикрасьте її за бажанням шоколадом, цукатами, сухофруктами, горіхами і т.Д.
Смачних свят!