Рецепт Пасха зі смаком пломбіру фото

Пасха зі смаком пломбіру
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир
Вагітним і годуючим
На святковий стіл, Пасха
Десерти

Хочу поділитися з вами цікавим і зовсім нескладним варіантом, як приготувати паску зі смаком пломбіру. Уже заінтриговані? запам'ятовуйте рецепт, і обов'язково повторіть його на своїй кухні.

Завдяки зазначеним інгредієнтів, дійсно виходить паска зі смаком пломбіру в домашніх умовах. Ніжна, ароматна і дуже смачна, просто пальчики оближеш! В даному випадку рецепт доповнений жменею цукатів, але ви можете їх замінити сухофруктами, наприклад, або зовсім не використовувати добавок. Доповніть свій святковий стіл цієї приголомшливої ​​паскою, і ви переконаєтеся, що вона того варта!

  • Сир - 500 грам
  • Згущене молоко - 150-200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Крем - 100 грам
  • Цукати - За смаком
  • Ванілін - 1 щіпка
великдень зі смаком пломбіру - фото крок 1
1. Якщо ви не дістали заздалегідь вершкове масло, і воно у вас не м'яке, то його можна розтопити. Розм'якшене досить розім'яти виделкою.
великдень зі смаком пломбіру - фото крок 2
2. Додайте до масла сир (краще в рецепті приготування паски зі смаком пломбіру використовувати сухий і не дуже жирний) і сметану. Всипте дрібку ваніліну, а при бажанні додайте також трохи цукру.
великдень зі смаком пломбіру - фото крок 3
3. Грудочки тут просто неприпустимі, а значить - потрібно скористатися технікою, щоб перетворити все в однорідну масу.
великдень зі смаком пломбіру - фото крок 4
4. Підготуйте добавки: родзинки, Коран, цукати, горішки, сушені ягоди.
великдень зі смаком пломбіру - фото крок 5
5. Додайте всі до сиру разом зі згущеним молоком (нЕ вареної! ). Ще раз акуратно все перемішайте.
великдень зі смаком пломбіру - фото крок 6
6. Спеціальну форму (якщо її у вас немає, то паска зі смаком пломбіру в домашніх умовах може бути приготовлена ​​в невеликому ситі) застелите чистої марлею.
великдень зі смаком пломбіру - фото крок 7
7. Викладіть в неї готову масу.
великдень зі смаком пломбіру - фото крок 8
8. І щільно загорніть краю марлі так, щоб повністю закрити верх. Встановіть невелику банку з водою зверху в якості вантажу, і відправте форму в холодильник.
великдень зі смаком пломбіру - фото крок 9
9. Від 15 до 20 годин паска повинна постояти під пресом, щоб вийшла вся зайва рідина. Після акуратно зніміть марлю, витягніть блюдо з форми і за бажанням прикрасьте. Це прекрасний варіант, як приготувати паску зі смаком пломбіру, Чи не справедливість?
Смачного вам свята!

Схожі рецепти