Пасха зі смаком Тірамісу
(покроковий рецепт з фото)
Така Великдень сподобається всім любителям кавового десерту Тірамісу. Вона прекрасно урізноманітнює Вам великодній стіл, і сподобається і дорослим, і дітям. Заходьте і дивіться, як її приготувати.
При приготуванні цієї Пасхи зовсім необов'язково брати саме печиво "савоярді", - цілком підійде звичайне печиво "дамські пальчики" . Також зовсім необов'язково додавати алкоголь в кави, його можна замінити кондитерськими ароматизаторами.
- Вершки - 100 мілілітрів(33-35 %)
- Сир - 400 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Кава (напій) - 200 мілілітрів
- Коньяк - 1 Ст. Ложка
- Печиво - 4 штуки (савоярді або дамські пальчики)
1.Сливки збийте з цукром.
2. Додайте до сиру і добре перемішайте.
3. Форму застеліть тканиною або марлею в кілька шарів.
4. Викладіть половину сирної маси.
5. В охолоджений кава додайте коньяк, на кілька хвилин опустіть в нього печиво.
6. Викладіть наступним шаром на сир.
7. Зверху викладіть залишилася сирну масу. Накрийте краями тканини, поставте вантаж. Через пару годин приберіть в холодильник на 8-10 годин.
8. Ось разрезік.
9. Світлої Вам Великодня!