Рецепт Пасха зі смаком Тірамісу фото

Пасха зі смаком Тірамісу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Сир
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Пасха
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 31 дн. 16 г. 0 хв.

Така Великдень сподобається всім любителям кавового десерту Тірамісу. Вона прекрасно урізноманітнює Вам великодній стіл, і сподобається і дорослим, і дітям. Заходьте і дивіться, як її приготувати.

Опис приготування:

При приготуванні цієї Пасхи зовсім необов'язково брати саме печиво"савоярді" , - цілком підійде звичайне печиво"дамські пальчики" . Також зовсім необов'язково додавати алкоголь в кави, його можна замінити кондитерськими ароматизаторами.

  • Вершки - 100 мілілітрів(33-35 %)
  • Сир - 400 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Кава (напій) - 200 мілілітрів
  • Коньяк - 1 Ст. Ложка
  • Печиво - 4 штуки (савоярді або дамські пальчики)
великдень зі смаком Тірамісу - фото крок 1
1.Сливки збийте з цукром.
великдень зі смаком Тірамісу - фото крок 2
2. Додайте до сиру і добре перемішайте.
великдень зі смаком Тірамісу - фото крок 3
3. Форму застеліть тканиною або марлею в кілька шарів.
великдень зі смаком Тірамісу - фото крок 4
4. Викладіть половину сирної маси.
великдень зі смаком Тірамісу - фото крок 5
5. В охолоджений кава додайте коньяк, на кілька хвилин опустіть в нього печиво.
великдень зі смаком Тірамісу - фото крок 6
6. Викладіть наступним шаром на сир.
великдень зі смаком Тірамісу - фото крок 7
7. Зверху викладіть залишилася сирну масу. Накрийте краями тканини, поставте вантаж. Через пару годин приберіть в холодильник на 8-10 годин.
великдень зі смаком Тірамісу - фото крок 8
8. Ось разрезік.
великдень зі смаком Тірамісу - фото крок 9
9. Світлої Вам Великодня!

Схожі рецепти