Пасха зі смаком крем-брюле
(покроковий рецепт з фото)
До святкового столу рекомендую спробувати повторити цей нескладний, але дуже класний рецепт приготування паски зі смаком крем-брюле на основі сиру або сирного сиру.
Завдяки поєднанню сиру з вареним згущеним молоком виходить дивовижна паска зі смаком крем-брюле в домашніх умовах. Доповнити основу можна найрізноманітнішими сухофруктами і цукатами, а також сушеними ягодами. Дуже зручно використовувати спеціальну форму, але якщо її немає, то завжди можна обійтися підручними ємностями.
- Сир - 1 кілограм
- Вершкове масло - 250 грам
- Банка вареного згущеного молока - 1 штука
- Цукати, сухофрукти - За смаком
1. Для початку потрібно зайнятися сиром. Розімніть його і при необхідності протріть через сито. В даному випадку в рецепті приготування паски зі смаком крем-брюле використовується Рикотта.
2. Розм'якшене вершкове масло наріжте кубиками і теж розімніть вилкою.
3. З'єднайте його з сиром і перемішайте до однорідності. Можна використовувати занурювальний блендер, щоб не було грудочок.
4. Викладіть банку згущеного молока. Якщо любите солодке, то можна додати трохи більше.
5. Ще раз як слід перемішайте. Ось такий виходить основа для паски зі смаком крем-брюле в домашніх умовах.
6. Далі викладіть будь-які добавки, які вам до душі.
7. Знову перемішайте. Основний процес закінчений.
8. Підготуйте сито, застелене чистою марлею.
9. Викладіть основу, щільно притискаючи ложкою. Зверху накрийте марлею і встановіть вантаж (спочатку близько 300-400 грамів, а через 5 годин можна встановити вантаж вагою до 1 кг). Під сито підставте форму для збору виходить рідини.
10. Ось і весь секрет, як приготувати паску зі смаком крем-брюле. Приблизно через добу можна зняти вантаж, прибрати марлю і викласти готову паску на тарілку. Прикрасьте її за бажанням перед подачею на стіл.
Смачного!
Смачного!