Рецепт Пасха зі смаком крем-брюле фото

Пасха зі смаком крем-брюле
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир
Вагітним і годуючим
На святковий стіл, Пасха
Десерти

До святкового столу рекомендую спробувати повторити цей нескладний, але дуже класний рецепт приготування паски зі смаком крем-брюле на основі сиру або сирного сиру.

Завдяки поєднанню сиру з вареним згущеним молоком виходить дивовижна паска зі смаком крем-брюле в домашніх умовах. Доповнити основу можна найрізноманітнішими сухофруктами і цукатами, а також сушеними ягодами. Дуже зручно використовувати спеціальну форму, але якщо її немає, то завжди можна обійтися підручними ємностями.

  • Сир - 1 кілограм
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Банка вареного згущеного молока - 1 штука
  • Цукати, сухофрукти - За смаком
великдень зі смаком крем-брюле - фото крок 1
1. Для початку потрібно зайнятися сиром. Розімніть його і при необхідності протріть через сито. В даному випадку в рецепті приготування паски зі смаком крем-брюле використовується Рикотта.
великдень зі смаком крем-брюле - фото крок 2
2. Розм'якшене вершкове масло наріжте кубиками і теж розімніть вилкою.
великдень зі смаком крем-брюле - фото крок 3
3. З'єднайте його з сиром і перемішайте до однорідності. Можна використовувати занурювальний блендер, щоб не було грудочок.
великдень зі смаком крем-брюле - фото крок 4
4. Викладіть банку згущеного молока. Якщо любите солодке, то можна додати трохи більше.
великдень зі смаком крем-брюле - фото крок 5
5. Ще раз як слід перемішайте. Ось такий виходить основа для паски зі смаком крем-брюле в домашніх умовах.
великдень зі смаком крем-брюле - фото крок 6
6. Далі викладіть будь-які добавки, які вам до душі.
великдень зі смаком крем-брюле - фото крок 7
7. Знову перемішайте. Основний процес закінчений.
великдень зі смаком крем-брюле - фото крок 8
8. Підготуйте сито, застелене чистою марлею.
великдень зі смаком крем-брюле - фото крок 9
9. Викладіть основу, щільно притискаючи ложкою. Зверху накрийте марлею і встановіть вантаж (спочатку близько 300-400 грамів, а через 5 годин можна встановити вантаж вагою до 1 кг). Під сито підставте форму для збору виходить рідини.
великдень зі смаком крем-брюле - фото крок 10
10. Ось і весь секрет, як приготувати паску зі смаком крем-брюле. Приблизно через добу можна зняти вантаж, прибрати марлю і викласти готову паску на тарілку. Прикрасьте її за бажанням перед подачею на стіл.
Смачного!

Схожі рецепти