Рецепт Добровольська фото

Добровольська
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , М'ясо
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Біляші
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Добровольська - смачні татарські пиріжки з м'ясом, різновид біляшів, традиційно готуються з бараниною, але можливі варіанти. Рецептів приготування багато, їх можна смажити, а можна і випікати.

Опис приготування:

Рецепт приготування татарських пиріжків під назвою"Кайнари" дуже простий. Як їх приготувати, вам підкажуть покрокові рекомендації. Для приготування випічки найкраще брати баранину або яловичину, але можна використовувати і суміш будь-яких інших сортів м'яса, смак від цього точно не постраждає.

  • М'ясний фарш - 400 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вода - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 1/4 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Дріжджі свіжі - 10 грам
  • Борошно пшеничне - 5 склянок (для замісу тіста і на підпис)
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Цибуля - 2 штуки
добровольська - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
добровольська - фото крок 2
Змішайте теплу воду, молоко, цукровий пісок, сіль, влийте рослинне масло, додайте дріжджі. Перемішайте. Залиште на 10 хвилин.
добровольська - фото крок 3
Просійте борошно, замісіть тісто, вимішують на столі 10 хвилин, тісто має бути м'яким і гладким.
добровольська - фото крок 4
Накрийте тісто чистою серветкою, поставте в тепле місце на 45-60 хвилин.
добровольська - фото крок 5
Поки тісто на расстойке, підготуйте фарш, заправте сіллю і перцем, додайте нарізану цибулю і дрібку кмину.
добровольська - фото крок 6
Розділіть тісто на рівні частини, вийшло 16 колобків по 60 грам, кожен округлятимете, подкатайте в кулю.
добровольська - фото крок 7
Розкачайте тісто в пласт, в центр покладіть фарш, розрівняйте.
добровольська - фото крок 8
Зберіть кінці тесту до центру, утворюючи отвір.
добровольська - фото крок 9
Покладіть Кайнари на лист для випічки, змастіть молоком або сумішшю яйця з молоком, випікайте при температурі 180-200 градусів протягом 30 хвилин. Альтернативний спосіб готування - обсмажити на олії.
добровольська - фото крок 10
Кайнари готові. Приємного чаювання!

Схожі рецепти