Дитячий суп з індички
(покроковий рецепт з фото)
Суп з індички дуже корисний дітям, та й приготувати його зовсім не так складно, як здається. А ще його можна приготувати не тільки смачно, але і так, щоб дітям було цікаво. Готуємо? :)
М'ясо індички корисно і дорослим, і дітям. Дітям - особливо. Адже воно нежирне і легко засвоюється ніжним дитячим організмом. А приготувати суп для діток зовсім не складно. Найголовніше - щоб дитина його їв. Мої дітки м'ясо в супі не їдять до сих пір, хоча давно вже виросли. І, щоб нагодувати дитину м'ясом, мені доводилося робити супчики з фрикадельками. Я розповім вам, як приготувати дитячий суп з індички так, щоб ваша дитина обов'язково його з'їв і ще й добавки попросив:)
- Філе індички - 250-300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Спагеті - 40 грам
- Зелень - 20 грам (кріп, петрушка зелена цибуля)
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Вершкове або рослинне масло - 30 грам
Філе індички ретельно вимити, цибулю очистити і перекрутити все разом на м'ясорубці. Злегка посолити і перемішати.
З отриманого фаршу скачати кульки-фрикадельки. І ось тепер найцікавіше - проколіть кожен м'ясної кульку двома паличками спагетті. Спагеті розламати на три частини.
У каструлю наливаємо приблизно 2 літра води, доводимо до кипіння, солимо і потім опускаємо туди фрикадельки з хвостиками:) варимо хвилин 10 і не забуваємо знімати пінку. Потім додаємо очищений і нарізаний кубиками картоплю.
Чистимо моркву і нарізаємо маленькими кубиками. Обсмажуємо на маслі хвилини 3-4.
Відправляємо моркву в каструлю і варимо хвилин 15.
Додаємо дрібно нарізану зелень і прибираємо каструлю з плити. Супчик готовий!