Рецепт Десерт «Хворост під снігом» фото

Десерт «Хворост під снігом»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Солодке

Ця випічка дуже проста в приготуванні і в той же час дуже смачна. Можна з'їсти цілу гору ось таких ось коржиків. Розповім про улюбленому рецепті, як приготувати десерт «Хворост під снігом».

Коржики обсмажують на сковороді у великій кількості рослинного масла. Відразу посипають їх цукровою пудрою і подають до столу, адже вони тонкі і дуже швидко остигають. Напевно бабуся або мама пекла вам такі ж. Є кілька рецептів їх приготування, і ось один такий.

  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Жовтки - 4-5 штук
  • Оцет - 2 Ст. Ложки (можна замінити ромом)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Крем - 200 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Цукрова пудра - За смаком
1
Помістіть всі інгредієнти в миску (крім рослинного масла і цукрової пудри) і замісіть тісто. Для замішування можна використовувати міксер, так як це займає багато часу. Коли тісто стане гладким і еластичним, це означатиме, що воно готове. Якщо тісто виходить сухим, то можна додати 1-2 ложку сметани.
2
Далі качалкою побийте тісто. Це потрібно для того щоб в тесті з'явилося більше бульбашок повітря. Після накрийте миску з тістом рушником і покладіть в холодильник на 1 час.
3
Розділіть тісто на кілька частин і по черзі тонко розгортайте кожну частина. Розріжте розкачане тісто прямокутниками 6 з 4 см, зробіть розріз в середині кожного прямокутника. Через цей виріз витягніть один край.
4
Нагрійте глибоку сковороду або спеціальну ємність з достатньою кількістю масла. Обсмажуйте їх протягом 1 хвилини з кожного боку.
5
Після приготування викладіть їх на паперовий рушник, для того що б пішов зайвий жир. Перед подачею можна посипати цукровою пудрою.

Схожі рецепти