М'ясо «під снігом»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви теж любите соковите, поджарістая, ароматне і смачне м'ясо, то обов'язково загляньте в цей цікавий рецепт. Блюдо з розряду "хоч в бенкет, хоч в світ"! впевнена, ви такого ще не пробували!
Спочатку м'ясо будемо маринувати, потім смажити на сковороді і запікати під сніговою шапкою! Хтось скаже, що багато метушні, але я не погоджуся! Поставити м'ясо маринуватися - це швидко, посмажити на сковороді - теж досить пасивний процес, Ну і 30 хвилин потрібно на останній етап, включаючи час запікання! Цього того варто, повірте! Спеції для м'яса вибирайте на свій смак. Це може бути суміш спецій або окремо взяті, такі як імбир, паприка, чорний перець. Тепер розповім докладно, як приготувати м'ясо "під снігом" .
- Свинина - 1 кілограм (як на шашлик)
- Цибуля ріпчаста - 0, 5-1 штуки (інгредієнти для маринаду)
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Спеції - 1 Чайна ложка (для м'яса)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Йогурт грецький - 150 грам (інгредієнти для соусу)
- Куряче яйце - 2 штуки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - щіпка
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі основні інгредієнти. М'ясо добре помийте і очистіть від плівки. Цибулю очистіть і помийте.
М'ясо наріжте досить великими шматками, додайте спеції, сіль за смаком, гірчицю і ретельно все перемішайте, щоб кожен шматочок був в маринаді. Лук наріжте півкільцями і теж додайте до м'яса. Накрийте кришкою або харчовою плівкою і поставте в холодильник на 7-8 годин. Можна маринувати до доби.
Мариноване м'ясо дістаємо з холодильника, цибуля викидаємо, а м'ясо обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін до готовності і рум'яної скоринки! Саме смажимо, НЕ tusim! Смажене мяско викладаємо у форму для запікання.
Сирі яйця ділимо на білки і жовтки. Жовтки перемішуємо виделкою з йогуртом, гірчицею, лимонним соком, сіллю і цукром.
Білки збиваємо з дрібкою солі до міцних піків.
Поливаємо м'ясо соусом.
Потім на кожен шматочок викладаємо "снігову шапку" і ставимо в розігріту на максимум духовку (у мене це 250 градусів) з 15-20 хвилин, щоб наш сніг зарум'яниться!
Наше м'ясо "під снігом" готово! Дуже смачно! Зверху сніжна шапка, а на дні "омлет" з йогурту і жовтків.
Смачного!