Рецепт Деруни картопляні з фаршем фото

Деруни картопляні з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Для тих, хто не мислить свого життя без м'яса, пропоную простий рецепт дерунів картопляних з фаршем - і гарнір, і котлета в одній страві! калорій - мільйон, але зрідка можна собі дозволити.

Звичайно, якщо ви прагнете позбутися зайвої ваги, то рецепт приготування дерунів картопляних з фаршем вам читати не варто. Але якщо кожен вечір вам потрібно нагодувати голодного чоловіка, який за їжу визнає тільки м'ясо, картоплю і хліб, то дізнатися, як приготувати деруни з фаршем ви повинні обов'язково!

Блюдо нескладне, ситне і смачне. Щоб деруни вийшли соковитими і добре просмаженими, використовуйте не яловичий фарш, а свинячо-яловичий або суміш курячого і свинячого. До речі, в картопляні деруни з фаршем можна додати обсмажені гриби, оливки, сир - словом, Усе, що на вашу думку поєднується з картоплею і м'ясом.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Фарш - 0, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Яйця - 2 штуки
  • Масло рослинне - 0, 3 склянки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
деруни картопляні з фаршем - фото крок 1
Картопля вимити і очистити.
деруни картопляні з фаршем - фото крок 2
Натерти на крупній тертці і залишити в сторону.
деруни картопляні з фаршем - фото крок 3
Через кілька хвилин злити сік, що утворився, додати сіль, перець, борошно, вбити яйця і ретельно перемішати.
деруни картопляні з фаршем - фото крок 4
Цибулю дрібно нарізати.
деруни картопляні з фаршем - фото крок 5
Додати в фарш. Посолити, поперчити і добре перемішати.
деруни картопляні з фаршем - фото крок 6
Розігріти сковороду з маслом.
деруни картопляні з фаршем - фото крок 7
Викласти ложкою трохи картопляної маси, на неї фарш і знову картопля. Обсмажувати з двох сторін на середньому вогні до рум'яного кольору.
деруни картопляні з фаршем - фото крок 8
Скласти деруни в сковороду або жароміцних форму, закрити кришкою (фольгою) і довести до готовності на повільному вогні на плиті або в духовці. Подавати гарячими з сметаною.

Схожі рецепти