Цвітна капуста з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите кольорову капусту, то вам варто звернути увагу на рецепт цвітної капусти з волоськими горіхами. Це - ще один оригінальний спосіб приготування цього смачного овоча.
Готувати кольорову капусту з волоськими горіхами я навчився на Кавказі, якщо бути точним - в Грузії. Там це досить популярне сімейне блюдо. Спробуйте приготувати, вам напевно сподобається
- Кольорова капуста - 1 штука
- Горіхи волоські - 200 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Спеції - 3 чайних ложки (пажитник, чорнобривці, koriandr, перець чилі)
- Сіль - За смаком
- Оцет винний - 1 Чайна ложка
- Олія - 6 Ст. Ложок
Розібрану на суцвіття цвітну капусту покласти в каструлю з холодною солоною водою. Поставити на вогонь і варити 15 хвилин.
Тим часом обсмажити нарізаний на кільця цибулю. До золотистого кольору.
Відварну капусту відкинути на друшляк, після чого додати в сковороду з цибулею. Готувати 7-10 хвилин, помішуючи.
Товкачем або кухонним комбайном подрібнити до однорідного стану спеції, сіль, часник і волоські горіхи.
Отриману суміш додати в сковороду. Перемішати, обсмажувати ще 2-3 хвилини, після чого зняти з вогню.
Подавати в гарячому вигляді зі свіжою зеленню.