Рецепт Цукровий пиріг з вершками фото

Цукровий пиріг з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершки , Молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цукровий пиріг з вершками - проста і надзвичайно смачна, володіє неймовірним ароматом і смаком випічка. Краще один раз приготувати і спробувати, ніж читати довгі описи!

Опис приготування:

Даний рецепт був знайдений в одній старій кулінарній книзі. Результат не підкачав: пиріг вийшов чудовим! Зверху утворилася смачна скоринка з ароматом вершків і легким присмаком згущеного молока. Тісто чудово пропеклося і вийшло неймовірно ніжним і красивим. Спробуйте і Ви!

  • Борошно - 250 грам
  • Вершкове масло - 100 грам(+ 50 грам для посипання)
  • Яйця - 2 штуки
  • Дріжджі пресовані - 10 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки(+ 100 грамів для посипання)
  • Вершки - 150 мілілітрів
цукровий пиріг з вершками - фото крок 1
Розчиняємо в теплому молоці дріжджі (щоб з'явилися пухирці.) Потім додаємо яйця, сіль, цукор і половину борошна.
цукровий пиріг з вершками - фото крок 2
Додаємо масло, розтираючи його з борошном.
цукровий пиріг з вершками - фото крок 3
Замісити тісто і поставте його в тепле місце на 30 хвилин.
цукровий пиріг з вершками - фото крок 4
Змащуємо форму маслом і розподіляємо в ній тісто, залишаємо його підніматися. Тим часом розтираємо цукор з вершковим маслом.
цукровий пиріг з вершками - фото крок 5
Рівномірно засипаємо тісто слічовно-цукрової крихтою і відправляємо запікатися в духовку на 35-40 хвилин, температура 180 градусів.
цукровий пиріг з вершками - фото крок 6
Витягуємо пиріг з духовки і заливаємо вершками. Запікаємо ще 10 хвилин.
цукровий пиріг з вершками - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти