Рецепт Цукровий пиріг фото

Цукровий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вам приготувати до чаю прекрасний цукровий пиріг - ароматний, з хрусткою солодкої скоринкою він стане прекрасним доповненням вашого чаювання. Дивимося рецепт прямо зараз!

Опис приготування:

Здобний пиріг з цукровою скоринкою сподобається всім. Готується він не складно. Головне, щоб духовка була хороша і пиріг підійшов рівномірно. Для приготування цукрового пирога нам знадобляться сухі дріжджі, сметана та масло вершкове для верхівки, і, звичайно ж, цукор.

  • Борошно - 420 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Дріжджі - 1, 5 чайних ложки
  • Маргарин вершковий - 80 грам
  • Цукор - 8 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Крем - 60 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
цукровий пиріг - фото крок 1
Дріжджі розведіть в 100 мл теплого молока, додати 10 г і пісочний 2 ст.Л. Борошна. Розмішайте і дайте підійти.
цукровий пиріг - фото крок 2
У час, що залишився молоко всипте 2 ст.Л. Цукру, додайте 2 яйця, сіль, розм'якшений маргарин. Збийте виделкою.
цукровий пиріг - фото крок 3
Додайте опару і просіяне борошно. Замісити добре тісто, але не дуже круто. Викладіть в високу форму з антипригарним покриттям і розрівняйте.
цукровий пиріг - фото крок 4
Поставте в тепле місце для підходу на 1 час. Коли тісто підніметься - зробіть пальцями поглиблення по поверхні.
цукровий пиріг - фото крок 5
Яйце збийте зі сметаною, залийте пиріг і рясно посипте цукром (5 ст.Л.). Зверху розкладіть шматочки вершкового масла.
цукровий пиріг - фото крок 6
Випікайте при 180 З хвилин 30-40 до приємною рум'яної скоринки.
цукровий пиріг - фото крок 7
Дайте цукрового пирога трохи охолонути і розріжте на порційні шматки. Смачного!

Схожі рецепти