Цукровий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам приготувати до чаю прекрасний цукровий пиріг - ароматний, з хрусткою солодкої скоринкою він стане прекрасним доповненням вашого чаювання. Дивимося рецепт прямо зараз!
Здобний пиріг з цукровою скоринкою сподобається всім. Готується він не складно. Головне, щоб духовка була хороша і пиріг підійшов рівномірно. Для приготування цукрового пирога нам знадобляться сухі дріжджі, сметана та масло вершкове для верхівки, і, звичайно ж, цукор.
- Борошно - 420 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Дріжджі - 1, 5 чайних ложки
- Маргарин вершковий - 80 грам
- Цукор - 8 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Крем - 60 грам
- Вершкове масло - 40 грам
Дріжджі розведіть в 100 мл теплого молока, додати 10 г і пісочний 2 ст.Л. Борошна. Розмішайте і дайте підійти.
У час, що залишився молоко всипте 2 ст.Л. Цукру, додайте 2 яйця, сіль, розм'якшений маргарин. Збийте виделкою.
Додайте опару і просіяне борошно. Замісити добре тісто, але не дуже круто. Викладіть в високу форму з антипригарним покриттям і розрівняйте.
Поставте в тепле місце для підходу на 1 час. Коли тісто підніметься - зробіть пальцями поглиблення по поверхні.
Яйце збийте зі сметаною, залийте пиріг і рясно посипте цукром (5 ст.Л.). Зверху розкладіть шматочки вершкового масла.
Випікайте при 180 З хвилин 30-40 до приємною рум'яної скоринки.
Дайте цукрового пирога трохи охолонути і розріжте на порційні шматки. Смачного!