Цукрове печиво з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Деякі рецепти не просто дивують, а шокують. Цей саме такий. Як можна уявити собі бекон в солодкій випічці? Але все спрацювало. Навіть не зрозуміло, є вироби з чаєм або з пивом. Спробуйте!
Рецепт дуже простий і досить швидкий. Хоча тісто зроблено незвичайне - на основі арахісового масла. І в підсумку вийде щось нове. Прочитайте про те, як приготувати цукрове печиво з беконом. Я назвала цю випічку "чоловічим щастям", принаймні, моєму чоловікові сподобалося. Сподіваюся, і вам рецепт догодить!
- Бекон - 6 скибочок
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор білий - 100 грам
- Цукор коричневий - 90 грам
- Яйце - 1 штука
- Сода - 1 Чайна ложка
- Арахісова паста - 200 грам
1. Спочатку обсмажте бекон, остудіть його і наріжте дрібними шматочками.
2. Потім зробіть тісто, змішавши коричневий цукор з содою, пастою і яйцем. В кінці додайте бекон. Ще раз перемішайте.
3. Сформуйте з тіста кульки. Умочіть кожен в цукрі.
4. Потім зробіть з кульок коржі. Викладіть їх на деко.
5. Випікайте печиво протягом 10 хвилин при 180 градусах. Все готово! приємною дегустації!