Рецепт Класичне цукрове печиво фото

Класичне цукрове печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Печиво

Цукрове печиво буває різного розміру. Це - одне з найпростіших, з усіма стандартними інгредієнтами, які ви очікуєте: олія, цукор, мука, яйця і ваніль. У поєднанні вони створюють шедевр.

Дайте печінкою охолонути протягом 10 хвилин навпаки, перш ніж переносити його на решітку для повного охолодження. Зберігайте цукрове печиво в герметичному контейнері при кімнатній температурі.

  • Вершкове масло - 225 грам (несолоне)
  • Білий цукор - 200 грам
  • Коричневий цукор - 55 грам
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука (велике)
  • Борошно - 315 грам
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
1
Розігрійте духовку до 190 градусів. Лист, де буде випікатися печиво, застелите пергаментним папером (можна використовувати силіконову форму для випічки).
2
Збийте масло і білий цукор. Для цього помістіть масло, цукор і екстракт ванілі в миску і збийте міксером. Перемішуйте інгредієнти до тих пір, поки суміш не буде легкою, пухнастою. Вона повинна залишатися на стінках чаші.
3
Додайте яйце, збивайте далі.
4
Додайте борошно, розпушувач і сіль. Змішуйте на низькій швидкості до тих пір, поки сухі інгредієнти не будуть головним чином пов'язані. Тоді швидкість можна збільшити.
5
Охолодіть готове тісто в холодильнику (залиште на одну годину або на всю ніч).
6
Приступайте до формування печива. Отщіпніте шматочок тесту. Розкачайте його між долонями, надавши форму кульки приблизно 3-4 см в діаметрі або розміром з м'яч для пінг-понгу.
7
Надайте форму печінкою (можна використовувати будь-які форми або стакан).
8
Верх кожного напівфабрикату умочіть в коричневий цукор і викладіть на деко, залишаючи відстань один від одного близько 5 сантиметрів.
9
Випікайте печиво при температурі 190 ° C 11- 13 хвилин (доти, поки краю печива не стануть золотисто-коричневими).

Схожі рецепти