Цукерки з горіхами, кунжутом, насінням і медом
(покроковий рецепт з фото)
Ці цукерки - відмінний варіант для ласунів, які люблять правильні, корисні перекуси і десерти. Багато інгредієнти можна замінити, наприклад, горіхи або сухофрукти. Важливо дотримуватися пропорції!
Дивіться, як приготувати цукерки з горіхами, кунжутом, насінням і медом. Якщо ви боїтеся вживати розігрітий мед (більше 60 градусів), можете його не додавати. Ви можете зробити такі цукерки будь-якої форми, налив їх у невеликі формочки для печива або в спеціальні формочки для цукерок.
- Вода - 50 мілілітрів
- Цукор - 200 грам
- Горіхи волоські - 50 грам
- Кунжут - 30 грам
- Мюслі з вівсянкою - 100 грам
- Ізюм - 50 грам
- Насіння соняшника - 60 грам
- Насіння гарбуза - 50 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2-4 Ст. Ложок
1. У воду додайте цукор, лимонний сік і доведіть до кипіння. Додайте мед і добре розмішайте.
2. Приготуйте карамель і приберіть з плити, коли вона буде готова. Приготування займе приблизно 20 хвилин.
3. Додайте по черзі всі сухі інгредієнти, перемішуючи кожного разу. Якщо у вас цукерки вийдуть занадто рідкими, додайте ще мюслі (нічого в цьому рецепті попередньо замочувати не потрібно).
4. Викладіть масу на пергаментний папір у формі кружечків і зберігайте в холодильнику, коли застигнуть, переклавши їх пергаментним папером. Смачного!