Цукерки з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі абсолютно чудовий, але дуже простий рецепт цукерок з горіхами! Виходить дуже ніжна основа з шоколаду з коньяком і горіхової крихти, а всередині ще й фундук цілий!
Впевнена, читаючи цей рецепт приготування цукерок з горіхами у вас відразу потечуть слинки! А якщо ви ще й придивіться до списку інгредієнтів - зрозумієте, що насправді ніяких складнощів немає, ніщо вам не заважає їх приготувати! А ось як робляться такі смачні цукерки з горіхами в домашніх умовах - зараз розповім!
- Шоколад гіркий - 100 грам
- Funduk - 150 грам
- Коньяк - 3 Ст. Ложки
- Какао-порошок - За смаком (для посипання цукерок зверху)
- Цукор коричневий - За смаком (для обсипання цукерок)
- Джем - 125 грам (можна використовувати сироп від варення)
1. Фундук очищаємо від шкаралупи, обсмажуємо або сушимо в духовці. Далі перемелює горіхи в крихту, але жменьку-другу залиште цілими - в кожній цукерці повинен бути горішок, не забувайте!
2. Шоколад розтоплюємо на водяній бані і змішаємо з сиропом або протертим конфитюром. Коли трохи охолоне - вливаємо коньяк і всипаємо горіхову крихту. Перемішаємо.