Цукерки «Курага в шоколаді»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.
Рекомендую рецепт приготування цукерок"Курага в шоколаді" . Це поживний і легкий в приготуванні десерт, який набагато корисніше звичайних цукерок або печива, спробуйте самі приготувати!
Опис приготування:
У магазині курага в шоколаді коштує досить дорого. А адже цукерки можна легко приготувати і вдома, підключивши фантазію і зробивши їх набагато цікавіше. Щоб приготувати цукерки"Курага в шоколаді" , вибирайте велику курагу. Тоді у вас буде більше простору для гри з начинкою. Особливо смачними цукерки виходять з волоськими горіхами або з марципанової масою, як в нашому випадку. Шоколад я завжди беру найтемніший, додаючи трохи білого. Так буде тоді більш солодко.
- Чорнослив - 20 штук
- Темний шоколад - 100 штук
- Марципан - 125 грам
Курагу промийте, але замочувати її не треба, щоб вона не розм'якшилася занадто.
Кожну курагу розкрийте і наповніть марципаном, не перестарайтеся, а то потім марципан буде вилазити. "Відкриваю" курагу я за допомогою ножа.
Шоколад поламайте на шматочки і викладіть в миску. Можете за бажанням додати білий шоколад.
Розтопіть шоколад на водяній бані або просто в мікрохвильовці.
Розтопіть шоколад на водяній бані або просто в мікрохвильовці.
В розтоплений шоколад занурте курагу. Можете зробити це повністю або тільки наполовину, як вам більше подобається.
Курагу помістіть акуратно на пергамент, поки шоколад не застиг, можете посипати цукерки подрібненими горіхами або кокосовою стружкою. Все залежить від вашої фантазії!
Дайте цукеркам застигнути, помістивши їх в холодильник.
Подавайте з чаєм або кавою. Смачного!
Подавайте з чаєм або кавою. Смачного!