Цукерки «Курага в шоколаді»
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую рецепт приготування цукерок "курага в шоколаді" . Це поживний і легкий в приготуванні десерт, який набагато корисніше звичайних цукерок або печива, спробуйте самі приготувати!
У магазині курага в шоколаді коштує досить дорого. А адже цукерки можна легко приготувати і вдома, підключивши фантазію і зробивши їх набагато цікавіше. Щоб приготувати цукерки "курага в шоколаді", вибирайте велику курагу. Тоді у вас буде більше простору для гри з начинкою. Особливо смачними цукерки виходять з волоськими горіхами або з марципанової масою, як в нашому випадку. Шоколад я завжди беру найтемніший, додаючи трохи білого. Так буде тоді більш солодко.
- Чорнослив - 20 штук
- Темний шоколад - 100 штук
- Марципан - 125 грам
Курагу промийте, але замочувати її не треба, щоб вона не розм'якшилася занадто.