Цукерки «Чорнослив у шоколаді»
(покроковий рецепт з фото)
Не дарма багато шоколатьє називають чорнослив і чорний шоколад «ідеальної солодкою парочкою». Смакове поєднання цих двох продуктів неймовірно гармонійно, і ви зможете самі в цьому переконатися!
Дивіться рецепт, я покажу, як приготувати цукерки "чорнослив у шоколаді" . Це смачне ласощі нікого не залишить байдужим. Приємне поєднання чорносливу і гіркого шоколаду не може не сподобається, прикрасити цукерки можна додатково білим або молочним шоколадом, стружкою або меленими горішками. Хай щастить!
- Чорнослив - 200 грам
- Арахіс - 2-3 Ст. Ложок
- Чорний шоколад - 100 грам
1. Підготуйте продукти. Приступимо! Насамперед потрібно обсмажити арахіс до готовності, остудити і почистити від лушпиння.
2. Чорнослив залийте окропом на 1-2 хвилини. Потім воду злийте, дайте добре стекти вологи.
3. Шоколад розтопіть в сотейнику або мікрохвильовці.
4. Начините горішками чернослівіни.
5. Кожну начинену горіхом черносливину занурте в рідкий шоколад.
6. Обробну кухонну дошку (або піднос) застелите пергаментним папером і викладайте на неї готові цукерки. Після того, як все чернослівіни будуть в шоколаді, приберіть ласощі в холодильник на 1 годину для застигання.
7. Цукерки готові! Пригощайтеся, у мене вийшло 30 штук, все не помістилося на одну дощечку.